MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
02
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Θανάσης Παπακωνσταντίνου για Τέμπη: «Θα συνεχίζω να στηρίζω ακόμα κι αν μείνει μία μόνο οικογένεια»

Ανάρτηση για τη συμμετοχή του στη συναυλία – μνήμης για τα Τέμπη, έκανε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, μετά τις αντιδράσεις.

Monopoli Team

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έκανε τη δική του ανάρτηση για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά από την ανακοίνωση για τη συναυλία – μνήμης για τα Τέμπη που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Υπενθυμίζουμε ότι μερικές από τις οικογένειες των θυμάτων δήλωσαν ότι δεν συμφωνούν με το αντίτιμο των 15 ευρώ για την είσοδο στη συναυλία, στην οποία θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί, ο Σωκράτης Μάλαμας, η Τάνια Τσανακλίδου και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον αγώνα των οικογενειών, ακόμα “κι αν μείνει έστω και μία μόνο οικογένεια”.

Η ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου:

Έχω δώσει το λόγο μου στους συμπολίτες- συγγενείς θυμάτων των Τεμπών, που ήρθαν σε επαφή μαζί μου εδώ και καιρό και μου ζήτησαν -τιμώντας με έτσι-να έχω συμμετοχή σε συναυλία για τη στήριξη του δύσκολου αγώνα τους για δικαιοσύνη, ότι θα είμαι εκεί και θα τους στηρίξω, παρ’ ότι έχω απομακρυνθεί από τα συναυλιακά δρώμενα. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη-το γεγονός είναι πολύ φορτισμένο για να έχει κανείς αμφιβολίες- και θα συνεχίζω να τους στηρίζω είτε είναι όλοι μαζί είτε μείνει έστω και μια μόνο οικογένεια. Είτε στο Καλλιμάρμαρο είτε οπουδήποτε αλλού.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έδωσε και τη δική του απάντηση, με μία ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας: “Πηγαίνω στην συναυλία για τα Τέμπη χωρίς ούτε μία δεύτερη σκέψη. Πηγαίνω για να στηρίξω όσες οικογένειες αποφάσισαν τον δύσκολο και πολυέξοδο δρόμο της νομικής διεκδίκησης κι εδώ και στην Ευρώπη. Αγόρασα μάλιστα κι ο ίδιος έναν αριθμό εισιτηρίων για να υποστηριχθεί ο Σύλλογος, ο καθαρότερος δρόμος νομικά για να είναι όλα εντάξει και καθαρά. Με σεβασμό στις αντιρρήσεις από άλλες οικογένειες, είμαι ταυτόχρονα απολύτως σίγουρος πως αν η συναυλία βοηθήσει σε κάποια πιθανή δικαίωση, θα δικαιωθούν κι εκείνοι και όλη η μελλοντική κοινωνία, που δικαιούται και ασφάλεια και λογοδοσία. Σε τελευταία ανάλυση, λοιπόν, πηγαίνω στη συναυλία και για το δικό μου το παιδί. Τα υπόλοιπα εκεί”.

Τέλος, η Τάνια Τσανακλίδου, με ανάρτησή της στο Facebook, έγραψε: “Τιμή μου που συμμετέχω στην μεγάλη αυτή συναυλία. Είναι η ελάχιστη μου προσφορά στη μνήμη των δολοφονημένων συνανθρώπων μας.Ελπιζω να είστε όλοι κοντά μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυναυλία μνήμης για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα