MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
02
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Γρηγόρης Βαλτινός: «Κάθε φορά που ξεκινάω έναν ρόλο νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω» (vid)

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε στο πλατό του «Στούντιο 4» για την ανασφάλεια που νιώθει κάθε φορά που καλείται να ενσαρκώσει έναν νέο ρόλο στο θέατρο.

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

«Δεν έχω ακόμα αυτοπεποίθηση. Έχω αυτοπεποίθηση μόνο για τα πράγματα που έχω κατακτήσει. Που είμαι κατά κάποιον τρόπο σίγουρος και ασφαλής ότι αυτό το κατέχω», δήλωσε ο Γρηγόρης Βαλτινός, καλεσμένος στο «Στούντιο 4».

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην «Ετυμηγορία» στον Ελληνικό Κόσμο σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, εξομολογήθηκε: «Σε κάθε ρόλο, σε κάθε παράσταση στο θέατρο ξεκινάμε άγραφο χαρτί. Δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Κάθε φορά που ξεκινάω έναν ρόλο νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω, ότι δεν ξέρω να παίζω. Ότι θα ντροπιαστώ, ότι θα καταλάβουν ότι δεν ξέρω καλά την τέχνη μου. Ακόμα και τώρα αισθάνομαι ότι θα με ‘πάρουν είδηση’ και θα με διώξουνε. Ότι ‘φίλε δεν κάνεις τώρα, μας κοροϊδεύεις τόσα χρόνια». 

Και πρόσθεσε τέλος: «Πάντα πιστεύω ότι δεν θα μπορέσω να μάθω το κείμενο, ότι δεν θα μπορέσω να κάνω τον ρόλο, ότι θα είμαι ίδιος με έναν προηγούμενο ρόλο-που σημαίνει ότι δεν έχω εξελιχθεί-, πάντα πιστεύω ότι δεν έχω εξελιχθεί. Πάντα θέλω να αφαιρώ και δεν ξέρω αν φέτος θα καταφέρω να αφαιρέσω. Γιατί αλήθεια και το προχώρημα στην υποκριτική βρίσκεται στην αφαίρεση. Να πεις ένα πράγμα όσο πιο απλά γίνεται». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝέα θεατρική σεζόν, νέα ξένη δραματουργία12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz