MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
03
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΙPS

Vanities: 5 tips για τη σωστή οργάνωση των καλλυντικών

H αποθήκευση των προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος πρέπει να ταιριάζει στις συνήθειες μας για να εξυπηρετεί την καθημερινότητά μας.

Monopoli Team

Ως γυναίκες που φροντίζουμε τον εαυτό και την εμφάνισή μας, γνωρίζουμε καλά το σκηνικό «χάους» που δημιουργείται στο μπάνιο μας από προϊόντα ομορφιάς. Ως άμεση συνέπεια, ποτέ δεν βρίσκουμε το προϊόν που θέλουμε – τη στιγμή που το θέλουμε – και χάνουμε άσκοπα τον χρόνο μας, αναζητώντας τον «χαμένο θησαυρό». Αν αυτό που περιγράφω θυμίζει κάτι και από το δικό σου μπάνιο, τότε οι ακόλουθες συμβουλές οργάνωσης θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες.

IG @negin_mirsalehi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς θα κάνεις το μακιγιάζ σου να διαρκεί περισσότερο12.09.2018

1.Βάλε σε προτεραιότητα τις ανάγκες σου

Συχνά βλέπουμε ότι η έννοια της αποθήκευσης είναι συγκεκριμένη για κάθε άτομο. Για να κάνει μια αναδιοργάνωση πραγματική διαφορά, πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες και τις συνήθειες μας. Για παράδειγμα, μια γυναίκα που η δουλειά της της επιβάλλει να ταξιδεύει συχνά θα προτιμήσει να αφήσει τα απαραίτητα σε μια τσάντα μακιγιάζ ώστε να είναι πάντα έτοιμη να μπει στη βαλίτσα της, ενώ μια κοπέλα που κάνει τακτικό night life θέλει να βρίσκει εύκολα τα προϊόντα λάμψης. Πολλές ερωτήσεις βοηθούν να προσδιορίσεις τι χρειάζεσαι: Προτιμώ να κάνω το μακιγιάζ μου καθιστή ή όρθια; Υπάρχει αρκετό φως εκεί που κάνω συνήθως το μακιγιάζ μου; Τι σπαταλάει περισσότερο χρόνο όταν ετοιμάζομαι; Είναι κατάλληλο το μέρος που κάνω το μακιγιάζ μου;

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life