MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
04
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

3+1 λόγοι για να αποκτήσεις τη νέα κάρτα μέλους του Θεάτρου Παλλάς

To Θέατρο Παλλάς μας συστήνει τη νέα loyalty card Club Pallas και εμείς σου δίνουμε 4 λόγους για να την κάνεις δική σου.

KEIMENO: Monopoli Team | 04.10.2024

Σίγουρα είσαι εδώ γιατί αγαπάς το θέατρο. Όπως κι εμείς. Και βρίσκεσαι στο απόλυτα σωστό μέρος γιατί έχουμε κάτι πολύ ενδιαφέρον να μοιραστούμε μαζί σου!

Το Θέατρο Παλλάς πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε το νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμά του για τη νέα σεζόν και υπόσχεται ένα πλούσιο και πρωτότυπο θέαμα για κάθε γούστο. Θα μπεις εδώ και θα βρεις τα πάντα: θεατρικές παραστάσεις, μιούζικαλ, μουσικά αφιερώματα, μεγάλους Έλληνες τραγουδιστές, σπουδαίους ξένους ερμηνευτές – με κάποιους από αυτούς να εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα – χορευτικά θεάματα μοντέρνου και κλασικού χορού, κινηματογραφικές πρεμιέρες πολύαναμενόμενων ταινιών και άλλες σημαντικές δράσεις. Με λίγα λόγια όλα όσα έχει ετοιμάσει το Παλλάς για φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέατρο Παλλάς: Παραστάσεις, μιούζικαλ, μουσικά αφιερώματα στο πρόγραμμα της νέας σεζόν12.09.2018

Σε αυτό το σημείο, όμως, θα μοιραστούμε μαζί σου και το ακόμη πιο καλό: To Θέατρο Παλλάς μάς συστήνει τη νέα loyalty card Club Pallas, η οποία προσφέρει στον κάτοχό της μια σειρά από μοναδικές εκπτώσεις και προνόμια. Θα σου δώσουμε εμείς 4 λόγους που θα σε πείσουν σίγουρα να την αποκτήσεις!

Για να αποκτήσεις την κάρτα κάνε κλικ εδώ https://pallastheater.com/pallas-club/

#1 Κερδίζεις ειδικές τιμές στα εισιτήρια μεγάλων θεαμάτων!

Με τη νέα loyalty card Club Pallas αξίας 50€ εξασφαλίζεις ετήσια συνδρομή και αποκτάς αυτόματα εκπτωτικό voucher 20€ και ειδικές τιμές στα εισιτήρια μεγάλων θεαμάτων του Θεάτρου Παλλάς με εκπτώσεις μέχρι και 20%. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να παρακολουθήσεις τις αγαπημένες σου παραστάσεις σε προνομιακές τιμές και αν μάλιστα είσαι και δεινός θεατρόφιλος η κάρτα μέλους μπορεί να αποδειχθεί κάτι παραπάνω από συμφέρουσα.

#2 Απολαμβάνεις τις παραστάσεις με ειδικά προνόμια!

Επιπλέον, σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις τα θεάματα και τις εκδηλώσεις του θεάτρου επωφελούμενος τη δυνατότητα προκράτησης εισιτηρίων πριν την έναρξη της προπώλησης, προτεραιότητα σε λίστες αναμονής για sold out εκδηλώσεις και παραστάσεις, αποκλειστική εξυπηρέτηση μέσω email και τηλεφώνου, “Meet and Greet” συνάντηση με αγαπημένους καλλιτέχνες και ηλεκτρονική ενημέρωση για όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του πριν ακόμη γίνουν επίσημα γνωστές.

#3 Κερδίζεις επιπλέον εκπτώσεις και προνόμια σε συνεργαζόμενα καταστήματα

Τα προνόμια της κάρτας δεν σταματούν στα θεάματα και τις εκδηλώσεις του Θεάτρου Παλλάς. Επιπλέον μοναδικές εκπτώσεις θα ισχύουν και για τα καταστήματα και τις υπηρεσίες του συνεχώς διευρυνόμενου δικτύου συνεργατών του, που αποτελείται από διάσημα εστιατόρια της πόλης, designer stores, κοσμηματοπωλεία, καταστήματα πώλησης ειδών σπιτιού και κέντρα ομορφιάς και υγείας. Για παράδειγμα, πηγαίνεις να παρακολουθήσεις εκείνη την παράσταση που τόσο ήθελες – με έκπτωση φυσικά – και στη συνέχεια απολαμβάνεις ένα νόστιμο γεύμα και κρασί στο Athénée, ένα από τα πολλά συνεργαζόμενα καταστήματα που αποτελεί ταυτόχρονα έναν ιδιαίτερο γαστρονομικό, πολιτιστικό, ψυχαγωγικό και δημιουργικό κόμβο στο κέντρο της πρωτεύουσας. Επίσης με έκπτωση!

Αντίστοιχα μπορείς να επιλέξεις να πας για ψώνια και να «εκμεταλλευτείς» τις εκπτώσεις που σου εξασφαλίζει η Club Pallas σε καταστήματα μεγάλων brands όπως Ferragamo, Hogan, Juicy Couture, Kalogirou, Haralas, Micahel Kors, Under Armour, PUMA και άλλα που θα βρεις αναλυτικά μ’ ένα κλικ εδώ.

#4 Έχεις την ιδανική ιδέα για δώρο στους θεατρόφιλους φίλους σου!

Η κάρτα μέλους αποτελεί, μάλιστα, και μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση για δώρο σε εκείνον τον φίλο που αγαπάει το θέατρο, δεν χάνει παράσταση και μετά δίνει σίγουρα ραντεβού με την παρέα του για ποτό για να συζητήσει όσα βίωσε.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις