MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
05
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 5 ταινίες που αξίζει να δεις αυτό το ΣΚ στην TV

Μια από τις σπουδαιότερες ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών, η βιογραφία του διάσημου εικονογράφου Λούις Γουέιν και ο οσκαρικός Τομ Χανκς σε ρόλο πιλότου, στο Home Cinema αυτού του ΣΚ.

Monopoli Team

Τα καλύτερα μας χρόνια, στην ΕΡΤ2, Σάββατο 5/20 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Σίντνεϊ Πόλακ Σενάριο: Άρθουρ Λόρεντς, Ντέιβιντ Ρέιφιλ, Φράνσις Φορντ Κόπολα, Ντάλτον Τράμπο, Hθοποιοί: Μπάρμπρα Στράιζαντ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Μπράντφορντ Ντίλμαν, Λόις Τσάιλς, Πάτρικ Ονίλ

Μια ερωτική ιστορία που διαδραματίζεται στην περίοδο από τα μέσα της δεκαετίας του 1930 έως τη δεκαετία του 1950, με φόντο την αμερικανική ζωή σε εποχές εξωτερικού πολέμου, εγχώριας ευημερίας και παράνοιας της εποχής Μακ Κάρθι στο Χόλιγουντ. Η Κέιτι Μορόσκι είναι μια ιδεαλίστρια, σφιγμένη και λάτρης του Στάλιν, πολιτική ακτιβίστρια. Ο Χάμπελ Γκάρντινερ είναι ένας άνετος, αθλητικός, Αμερικανός τύπος και ταλαντούχος συγγραφέας. Βλέπουμε τις διαφορετικές προσωπικότητές τους να επηρεάζουν τη σχέση τους και πώς τα καταφέρνουν παρά τις διαφορές τους.

Η ταινία ήταν υποψήφια για 6 Όσκαρ κερδίζοντας τελικά αυτά Καλύτερης πρωτότυπης μουσικής επένδυσης και καλύτερου τραγουδιού για το τραγούδι «The way we were”, των Μάρβιν Χάμλις και Άλαν & Μέριλιν Μπέργκμαν.

Snack Shack, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Σάββατο 5/10 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Άνταμ Ρέιμαϊερ, Ηθοποιοί: Κόνορ Σέρι,Γκάμπριελ ΛαΜπέλ,Μίκα Αμπντάλα

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Σε μια προσπάθεια να βγάλουν γρήγορα χρήματα, δύο κολλητοί αναλαμβάνουν την καντίνα στη συνοικιακή πισίνα. Ενώ όλα κυλούν βάσει σχεδίου και τα κέρδη είναι υψηλά, η γνωριμία τους με μια όμορφη ναυαγοσώστρια δοκιμάζει τη φιλία τους.

Λούις Γουέϊν: Ένας Ξεχωριστός Κόσμος, στην ΕΡΤ3, Κυριακή 6/10 στις 22:30

Σκηνοθεσία: Γουίλ Σαρπ, Hθοποιοί: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κλερ Φόι, Άντρια Ράιζμπορο,Κική Μέι,Έιμι Λου Γουντ,Σοφία Ντι Μαρτίνο

Η ξεχωριστή και αληθινή ιστορία του εκκεντρικού Βρετανού καλλιτέχνη Λούις Γουέιν, του οποίου οι παιχνιδιάρικες και συχνά ψυχεδελικές εικόνες βοήθησαν στο να αλλάξει παντοτινά η άποψη του κοινού για τις γάτες. Ξεκινώντας από 19ο αιώνα και φθάνοντας μέχρι τη δεκαετία του 1930, ακολουθούμε τις απίστευτες περιπέτειες αυτού του εμπνευσμένου αλλά αφανούς ήρωα, καθώς επιχειρεί να ξεκλειδώσει τα «ηλεκτρικά φορτισμένα» μυστήρια του κόσμου και να κατανοήσει καλύτερα την ίδια τη ζωή του και την βαθιά αγάπη που μοιραζόταν με την σύζυγό του Έμιλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: O σαρωτικός χορός του Τζόκερ12.09.2018

Sully, στο STAR, Κυριακή 6/10 στις 23:30

Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ, Hθοποιοί:Τομ Χανκς, Άαρον Έκχαρτ, Λόρα Λίνεϊ

Στις 15 Ιανουαρίου 2009 ο έμπειρος πιλότος Τσέσλι «Σάλι» Σαλενμπέργκερ έκανε αναγκαστική προσγείωση στο κέντρο της αμερικανικής μητρόπολης, σώζοντας και τους 155 επιβάτες της πτήσης. Η είδηση ταξίδεψε άμεσα στα μίντια ολόκληρου του πλανήτη και ο κυβερνήτης μετατράπηκε σε ήρωα της διπλανής πόρτας, όχι όμως για όλους… Το Συμβουλίου Ασφαλείας Εθνικών Μεταφορών έκανε εξονυχιστικό έλεγχο στην υπόθεση, για να διαπιστώσει αν ο πιλότος θα μπορούσε να έχει επιστρέψει έγκαιρα στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών.

Juniper, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Σάββατο 5/10 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Μάθιου Τζέιλ Σάβιλ , Ηθοποιοί: Σαρλότ Ράμπλινγκ, Μάρτον Τσόκας, Τζορτζ Φέριερ

Μετά την αποβολή του από το σχολείο, ένας αυτοκαταστροφικός έφηβος αναγκάζεται να φροντίσει την αλκοολική γιαγιά του. Κανείς τους, όμως, δεν φαντάζεται ότι ο χρόνος που θα περάσουν μαζί θα μεταμορφώσει τη ζωή και των δύο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJoker: Τρέλα για Δύο – Πώς το sequel για έναν αντιήρωα κόμικς έγινε μιούζικαλ;12.09.2018

Περισσότερα από Cine News