MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
06
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ποια πτυχία εξασφαλίζουν τους καλύτερους μισθούς στην αγορά εργασίας;

Τα πτυχία με την υψηλότερη επαγγελματική αποκατάσταση και τους μεγαλύτερους μισθούς σήμερα.

@unsplash
Monopoli Team

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα τμήμα κολεγίου. Χωρίς αμφιβολία το να μελετάτε κάτι που σας ενδιαφέρει πραγματικά, ή κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε είναι το καλύτερο. Πολλοί, ωστόσο, επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα που απαιτεί ένα συγκεκριμένο πτυχίο ή πιστοποίηση. Ίσως πάλι να ψάχνουν ένα πιο ευέλικτο πεδίο σπουδών και ένα σύνολο δεξιοτήτων που μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορους κλάδους.

Δεδομένου ότι το κόστος της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης είναι υψηλό, δεν είναι κακή ιδέα να λάβετε επίσης υπόψη πόσο καλά τείνουν να αποδίδουν ορισμένες ειδικότητες.

Σε μελέτη που δημοσιεύθηκε στο CNBC, η Bankrate ανέλυσε τους μέσους μισθούς και τα ποσοστά ανεργίας μεταξύ των αποφοίτων για να καθορίσει τους πιο πολύτιμους τίτλους σπουδών Κολλεγίου σήμερα. Η εταιρεία χρησιμοποίησε τα δεδομένα της Αμερικανικής Κοινοτικής Έρευνας του Census Bureau και εξέτασε τους μισθούς και τα ποσοστά ανεργίας όσων έχουν τουλάχιστον πτυχίο πανεπιστημίου που εργάζονται ή αναζητούν εργασία.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από TOP 10