MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
07
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Μία παρουσίαση δίσκου και ένα φεστιβάλ με rap stars: Όσα θα δούμε στο διήμερο του Saske στον Λυκαβηττό

Μία παρουσίαση δίσκου – γιορτή για την παραγωγικότατη δισκογραφική χρονιά του και ένα φεστιβάλ με άκρως φιλόδοξο line-up, ετοιμάζει ο Saske στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού το διήμερο 8-9/10.

Monopoli Team

Είναι ο Saske ένας από τους πιο πρωτοποριακούς καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής; Είναι. Έχει κυκλοφορήσει δύο από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς; Φυσικά. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν να κάνει μια απλή παρουσίαση δίσκου, γι’ αυτό και την Τρίτη 8 και Τετάρτη 9 Οκτωβρίου θα γιορτάσουμε μαζί του την τόσο παραγωγική για εκείνον χρονιά, με μία διήμερη γιορτή στο θέατρο Λυκαβηττού, δύο διαφορετικές συναυλιακές εμπειρίες, σε επιμέλεια του 26χρονου καλλιτέχνη.

Day 1: Τρίτη 8 Οκτωβρίου – Παρουσίαση του DELUXE

Την πρώτη ημέρα, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, θα ακούσουμε για πρώτη φορά σε ζωντανή εκτέλεση τον πρόσφατο δίσκο του, με τίτλο DELUXE. Μία από τις καλύτερες δισκογραφικές δουλειές του 2024, που κατέκτησε την 5η θέση στο Top-10 Albums Debut Global του Spotify και χάρισε στον καλλιτέχνη μερικά ακόμα hits, όπως το Πριν μ’ αφήσεις, το Χιλιόμετρα, το Too Basic.

Θα ακούσουμε επίσης μερικά κομμάτια από το από το καλοκαιρινό μουσικό project του, με τίτλο Get Loved or Die Tryin’ –  έναν καλοκαιρινό δίσκο, γεμάτο summer hits, όπως το “10′” με την Ελένη Φουρέιρα, το Αύριο, το Όλα, το Deja Vu. Στη σκηνή θα βρεθούν special guests από τα δύο αυτά μουσικά projects και σταθεροί συνεργάτες του καλλιτέχνης, όπως ο Hawk, ο Sidarta, ο Sigma, ο Kareem Kalokoh και η ανερχόμενη Danae, που ακούσαμε για πρώτη φορά στο Get Loved or Die Tryin’.

Day 2: Τετάρτη 9 Οκτωβρίου – Saskepticism Festival

Η δεύτερη ημέρα, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, είναι και η πιο φεστιβαλική, αφού η σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λυκαβηττού θα υποδεχτεί ένα εκρηκτικό line-up με διεθνή και εγχώρια ονόματα της ραπ μουσικής σκηνής. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα δούμε ζωντανά τον Αμερικανό σταρ Rich The Kid, τη χρονιά που σηματοδότησε την επιστροφή του με το “Carnival”, αλλά και τον Βρετανό πρωτοπόρο, ποιητή της ραπ σκηνής Ghetts, λίγους μήνες μετά τον τελευταίο δίσκο του On Purpose, with Purpose.

Την ελληνική σκηνή θα εκπροσωπήσουν ο τραμπέτης Νέγρος του Μοριά, οι Kareem Kalokoh και Moose, που μόλις κυκλοφόρησαν και το πρώτο ελληνόφωνο κομμάτι τους, Aegean, ενώ τη βραδιά θα ανοίξουν η ομάδα του Wake & Bake, γνωστοί για μερικά από τα πιο viral rap hits του TikTok, καθώς και ο ανερχόμενος Κάτοχος. Στο πλαίσιο του Saskepticism Festival, ο Saske θα παρουσιάσει επίσης αγαπημένα κομμάτια από όλη τη δισκογραφία του.

Τα εισιτήρια του διημέρου έχουν βγει sold out, υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα τα μονοήμερα εισιτήρια, για την Τρίτη 8 και Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, ενώ για τις 8/10 μπορείτε να προμηθευτείτε Meet & Greet εισιτήρια.

Η διήμερη γιορτή του Saske είναι μία συμπαραγωγή των Plissken Festival, Blackablackablacka, Stay Independent, OffBeat Records, Crystal View και Encore.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGet Loved or Die Tryin’ ή αλλιώς το ιδανικό soundtrack αυτού του καλοκαιριού δια χειρός Saske12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τρίτη 8 και Τετάρτη 9 Οκτωβρίου

Χώρος:
Δημοτικό θέατρο Λυκαβηττού
Λόφος Λυκαβηττού 114 71, Αθήνα

Εισιτήρια από 15€

Δίκτυο προπώλησης:
Online: https://www.more.com/music/saske/
Τηλεφωνικά: 211 7700000

Σημεία προπώλησης:
Public // Καταστήματα Nova // Viva Spot Τεχνόπολης

Περισσότερα από Μουσικά Νέα