MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
07
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που πρέπει να δεις αυτή την εβδομάδα στην TV

Οσκαρικοί ηθοποιοί, μια ελληνική ταινία που “σάρωσε” τα βραβεία ΙΡΙΣ, η σύμπραξη των πιο αδίστακτων υπερηρώων της DC σε μια “Ομάδα αυτοκτονίας” αλλά και πρεμιέρες στο Home Cinema αυτής της εβδομάδας (7-11/10).

Monopoli Team

Η Ζωή σε Δύο Πράξεις, στην ΕΡΤ2, Δευτέρα 7/10 στις 23:00

Σκηνοθεσία: Κρις Κολόμπους, Ηθοποιοί: Τζούλια Ρόμπερτς, Σούζαν Σάραντον, Εντ Χάρις, Τζίνα Μαλόουν, Λίαμ Άικεν, Ντάλερ Λάρσον

Η Ίζαμπελ, μια φωτογράφος με στόχο την καριέρα αναγκάζεται να γίνει ανεπιθύμητη μητριά των δύο παιδιών του φίλου της Λουκ, της 12χρονης Άννας και του 7χρονου Μπεν. Οι προσπάθειές της να κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό τους περιπλέκονται από την Τζάκι την πρώην σύζυγο του Λουκ και φανατικά αφοσιωμένη μητέρα των παιδιών, η οποία δυσανασχετεί με την εισβολή της Ίζαμπελ. Όταν η Τζάκι ανακαλύπτει ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια, οι δύο ισχυρογνώμονες, ανεξάρτητες γυναίκες αναγκάζονται να βρουν έναν τρόπο να συνδεθούν. Συνειδητοποιώντας ότι πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους, οι δύο γυναίκες κατανοούν ότι η αγάπη τους για τα παιδιά είναι κάτι περισσότερο από κοινό έδαφος. Τελικά ανακαλύπτουν πώς να αποδεχτούν η μία την άλλη, προκειμένου να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο, όσο έχουν την ευκαιρία. Η Σούζαν Σάραντον ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου ρόλου σε δράμα, ενώ η ταινία κέρδισε συνολικά 8 βραβεία.

Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Δευτέρα 7/10 στις 19:45

Σκηνοθεσία: Γκας Βαν Σαντ , Ηθοποιοί: Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ματ Ντέιμον, Μπεν Άφλεκ

Ένας ευφυής νέος καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο λαμπρό μέλλον που ανοίγεται μπροστά του και στην παλιά του ζωή. Ο ψυχολόγος που αναλαμβάνει να τον βοηθήσει παρασύρεται από τη χαρισματική του προσωπικότητα. Η ταινία κέρδισε 2 Όσκαρ.

Ο Ένας Και Μοναδικός Τζίμι Γκριμπλ (There’s Only One Jimmy Grimble), στο OPEN, Τρίτη 8/10 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Τζον Χέι, Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Καρλάιλ, Λιούις Μακένζι, Ρέι Γουίνστον, Τζέιν Λαποτέρ, Τζίνα ΜακΚι, Μπεν Μίλερ

Ο Τζίμι Γκριμπλ είναι ένα μάλλον ντροπαλό και συνεσταλμένο αγόρι που ζει στο Μάντσεστερ και προσπαθεί να αποκτήσει αυτοπεποίθηση μέσα από το ποδόσφαιρο. Όταν μέσα από διάφορες καταστάσεις φτάνουν στα… πόδια του τα ποδοσφαιρικά παπούτσια ενός παλαίμαχου θρύλου της διάσημης ομάδας του Μάντεστερ, ο Τζίμι Γκριμπλ θα ανακαλύψει όχι μόνο ποιος είναι ο πραγματικός αντίπαλος στο χορτάρι του γηπέδου, αλλά και μέχρι πού μπορεί να φτάνει το δικό του όνειρο.

The Score, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Τρίτη 8/10 στις 23:00

Σκηνοθεσία: Φρανκ Οζ, Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Έντουαρντ Νόρτον, Μάρλον Μπράντο

Ένας πρώην επαγγελματίας κλέφτης πείθεται από τον φίλο του να επιστρέψει στην ενεργό δράση για ένα τελευταίο κόλπο, που απαιτεί τη βοήθεια ενός χαρισματικού ληστή. Θα καταφέρουν να ‘δέσουν’ ως ομάδα πριν τιναχτούν όλα στον αέρα;

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Tετάρτη 9/10 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Στέφαν Κομαντάρεφ, Ηθοποιοί: Έλι Σκόρτσεβα, Γκεράσιν Γκεόργκιεφ, Ιβάν Μπάρνεφ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Μια συνταξιούχος καθηγήτρια, που έχασε πρόσφατα τον σύζυγό της, πέφτει θύμα τηλεφωνικής απάτης και βλέπει τις οικονομίες της να κάνουν φτερά. Απελπισμένη, δίχως βοήθεια ή εναλλακτική λύση, θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Words on Bathroom Walls, στην ΕΡΤ2, Πέμπτη 10/10 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Θορ Φρούντενταλ, Hθοποιοί: Τσάρλι Πλάμερ, Τέιλορ Ράσελ, Άντι Γκαρσία, Μόλι Πάρκερ, Γουόλτον Γκόγκινς,’Αννα Σοφία Ρομπ, Λόμπο Σεμπαστιάν, Ντέβον Μπόστικ

Η ιστορία του πνευματώδους και εσωστρεφούς Άνταμ, ο οποίος φαίνεται να είναι ο τυπικός νεαρός ενήλικας – λίγο ατημέλητος με οργισμένες ορμόνες και ενθουσιασμένος για το μέλλον, που θα ακολουθήσει το όνειρό του να γίνει σεφ. Όταν αποβάλλεται στα μισά της τελευταίας χρονιάς του μετά από ένα περιστατικό στο μάθημα της χημείας, ο Άνταμ διαγιγνώσκεται με ψυχική ασθένεια. Στέλνεται σε μια Καθολική Ακαδημία για να τελειώσει τη χρονιά του, αλλά ο Άνταμ έχει λίγες ελπίδες να ενταχθεί και το μόνο που θέλει είναι να κρατήσει την ασθένειά του μυστική μέχρι να μπορέσει να εγγραφεί στη σχολή μαγειρικής. Όταν όμως γνωρίζει την ειλικρινή και έντονα έξυπνη Μάγια, δημιουργείται αμέσως μια ψυχική και παρηγορητική σύνδεση. Καθώς το ειδύλλιό τους βαθαίνει, τον εμπνέει να ανοίξει την καρδιά του και να μην καθορίζεται από την κατάστασή του. Τώρα, με την αγάπη και την υποστήριξη της φίλης του και της οικογένειάς του, ο Άνταμ ελπίζει για πρώτη φορά ότι μπορεί να δει το φως και να θριαμβεύσει πάνω από τις προκλήσεις που τον περιμένουν. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Τζούλια Γουόλτον.

The Suicide Squad, στο STAR, Πέμπτη 10/10 στις 23:40

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Άγιερ, Hθοποιοί: Γουίλ Σμιθ, Τζάρεντ Λέτο, Μάργκο Ρόμπι, Βαϊόλα Ντέιβις, Κάρα Ντελέβιν

Η κυβερνητική πράκτορας Δρ. Αμάντα Γουόλερ συγκεντρώνει την πιο επικίνδυνη ομάδα κακοποιών. Όλοι τους θα αναγκαστούν να συνεργαστούν με την αμερικανική κυβέρνηση στην καταπολέμηση του κακού. Η συμφωνία είναι απλή, θα εκτελέσουν τις πιο επικίνδυνες αποστολές για να σώσουν τον κόσμο από μια ισχυρή απειλή με αντάλλαγμα την ελάφρυνση των ποινών τους. Άλλωστε δεν έχουν τίποτα να χάσουν…Μέλη της Ομάδας Αυτοκτονίας είναι ορισμένοι από τους πιο εικονικούς και επικίνδυνους ήρωες της DC Comics, μεταξύ των οποίων, ο Joker, o Deadshot, o Captain Boomerang, η Harley Quinn, η Enchantresso, ο Rick Flagg, ο Killer Croc, η Katana…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJoker: Τρέλα για Δύο – Πώς το sequel για έναν αντιήρωα κόμικς έγινε μιούζικαλ;12.09.2018

Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Πέμπτη 10/10 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μακ Κουάρι, Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Χέιλι Άτγουελ, Σάιμον Πεγκ

Ο Ίθαν Χαντ και η ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: τον εντοπισμό ενός τρομακτικού όπλου. Το μέλλον της ανθρωπότητας βρίσκεται στα χέρια τους… Η ταινία κέρδισε υποψηφιότητα για 2 Όσκαρ.

Πίσω από τις Θημωνιές, στην ΕΡT1, Παρασκευή 11/10 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Ασημίνα Προέδρου, Hθοποιοί: Στάθης Σταμουλακάτος, Λένα Ουζουνίδου, Ευγενία Λάβδα, Χρήστος Κοντογεώργης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Πασχάλης Τσαρούχας

Ένας ψαράς και αγρότης, κάτοικος παραλίμνιου χωριού στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, πνιγμένος στα χρέη, μεταφέρει μετανάστες με τη βάρκα του έναντι αδράς αμοιβής. Η γυναίκα του, νοικοκυρά και εκκλησάρισσα του χωριού, αναζητά τον πραγματικό Λόγο του Θεού, ενώ η κόρη τους προσπαθεί να ορίσει τη ζωή της μέσα σ’ αυτό το καταπιεστικό περιβάλλον. Ένα τραγικό γεγονός θα φέρει τους τρεις ήρωες μπροστά σε προσωπικά αδιέξοδα και αδυναμίες, με τον καθένα να πρέπει να αναλογιστεί για πρώτη φορά στη ζωή του το κόστος των πράξεων του.

Κούρσα Καταδίκης, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Παρασκευή 11/10 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Λουκ Σπαρκ, Ηθοποιοί: Μπάρι Πέπερ, Τζέιμι Κόστα, Σαμ Νιλ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Υπό τις διαταγές ενός αφεντικού της Μαφίας, ένας άντρας πρέπει να οδηγήσει ένα ανυποψίαστο μέλος της συμμορίας του σε μια στημένη ενέδρα. Στη διάρκεια της διαδρομής, όμως, η αφοσίωσή του έρχεται σε σύγκρουση με την ηθική του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ65o ΦΚΘ: Αφιέρωμα και τιμητικός Χρυσός Αλέξανδρος στον σκηνοθέτη Πάνο Χ. Κούτρα12.09.2018

Περισσότερα από Cine News