MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
07
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Φοβάμαι περισσότερο μήπως τα παιδιά μου είναι στην πλευρά του θύτη» (vid)

Με αφορμή τη νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, Το δίχτυ, στην ΕΡΤ1, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε μεταξύ άλλων για τους δικούς της φόβους έχοντας παιδιά στην εφηβεία, αλλά και για την απελευθερωτική φάση που διανύει η ίδια.

Monopoli Team

Με αφορμή τη νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη στην ΕΡΤ1, Το δίχτυ, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Το δίχτυ» θα μιλήσει για τη βία μεταξύ ανηλίκων, ένα φλέγον ζήτημα των τελευταίων καιρών, και με αυτή την αφορμή η ηθοποιός αναφέρθηκε στους δικούς της φόβους μιας και τα δικά της παιδιά βρίσκονται στην εφηβεία.

«Με φοβίζουν πολλά πράγματα σε σχέση με τα παιδιά μου. Φοβάμαι τα πάντα, ότι μπορεί να είναι θύματα, μήπως είναι στην πλευρά του θύτη. Αυτό το φοβάμαι περισσότερο. Στην εφηβεία αυτός ο άνθρωπος που ήξερες αλλάζει πολύ και εσύ βρίσκεσαι αμυνόμενος. Δεν τον αναγνωρίζεις πάντα, μεταμορφώνεται. Και τρομάζω, χωρίς να έχω δείγματα όμως! Στην πλευρά των θυτών επιβάλλεται βοήθεια. Και θεωρείς ότι κάτι έχεις κάνει εσύ λάθος», είπε η ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛουκία Πιστιόλα: «Ο ηθοποιός δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση, ζει και αναπνέει πάνω στη σκηνή» (vid)12.09.2018

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απελευθερωτική φάση την οποία διανύει. «Βρίσκομαι στη δική μου εφηβεία. Η εμμηνόπαυση είναι η εφηβεία των γυναικών. Είναι φυσιολογικά! Έχεις κάποια πάνω κάτω που είναι λίγο περίεργα. Είναι απελευθερωτική αυτή η φάση της γυναίκας. Ό,τι είναι φυσιολογικό είναι ωραία. Ήρθε, θα περάσει. Οφείλουμε να μιλάμε για αυτό γιατί είναι κάτι πολύ φυσιολογικό. Κάποιες φορές με ενοχλεί η φθορά και κάποιες μου αρέσει. Η φθορά η σωματική με ενοχλεί».

Περισσότερα από ShowBiz