MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
07
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Έχω παιδιά: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί της σειράς και οι ρόλοι τους

Δείτε αναλυτικά τους ρόλους των ηθοποιών της νέας κωμικής σειράς του MEGA.

Monopoli Team

To Έχω παιδιά, η νέα κωμική σειρά του MEGA, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου. Τέσσερα πρωτότυπα επεισόδια έρχονται back to back από τη Δευτέρα 14 έως την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 21:00 για να ξεδιπλώσουν έναν κόσμο αστείων και απρόβλεπτων καταστάσεων και να συστήσουν χαρακτήρες που θα γίνουν η αγαπημένη παρέα των τηλεθεατών.

Το σενάριο υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής και τη σκηνοθεσία ο Διονύσης Φερεντίνος.

Έχω παιδιά: Η υπόθεση της σειράς

Η Σάρα και ο Μιχάλης «Έχουν παιδιά» και πλέον η ζωή τους ως ζευγάρι βρίσκεται σε… άλλη διάσταση. Η καθημερινότητα τους προσγειώνεται από το ροζ συννεφάκι σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία», όπου η καθημερινή ρουτίνα γίνεται περιπέτεια. Το περιβάλλον του ζευγαριού προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα μαζί φτιάχνουν τη ζωή «με παιδιά». Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο. Η κωμωδία θα καταρρίψει τους μύθους του υποδειγματικού γονέα, ιδανικού συζύγου, επιτυχημένης καριέρας και τέλειας οικογένειας.

Έχω παιδιά: Οι ηθοποιοί της σειράς

Μιχάλης Πολίτης (Βασίλης Μαυρογεωργίου)
Ο άντρας της Σάρας Ζωιδάκη. Ενεργός πατέρας, τρυφερός σύζυγος, λάτρης της καθαριότητας και της τάξης που προσπαθεί να καταπολεμήσει την κυνική του φύση και τον οξύθυμο χαρακτήρα του. Αγαπάει πολύ τη δημοσιογραφία, αν και το site «φτηνού» content στο οποίο τον έχει ρίξει η ζωή, είναι κάτι που δεν του προσφέρει επαγγελματική ικανοποίηση. Η σχέση που έχει με τον πατέρα του είναι ψυχρή και τυπική. Δεν έχει πολλούς φίλους, αλλά ο Σταύρος Μπένου είναι ο έμπιστος κολλητός του εδώ και πολλά χρόνια. Όταν θέλει λίγο χρόνο για τον εαυτό του κλείνεται στο μπάνιο με το τάμπλετ του.

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr

Περισσότερα από ShowBiz