MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
07
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Νέο STELLAR Powder Highlighter από την Mon Rêve – Η λάμψη του αγαπημένου σου υγρού highlighter, τώρα σε μορφή πούδρας

Η Mon Rêve παρουσιάζει το νέο STELLAR Powder Highlighter χαρίζοντας σου την ακτινοβολία ενός υγρού highlighter και την ευκολία χρήσης της πούδρας.

Monopoli Team

Η λάμψη του αγαπημένου σου υγρού highlighter, τώρα σε μορφή πούδρας!

Η Mon Rêve παρουσιάζει το νέο STELLAR Powder Highlighter χαρίζοντας σου την ακτινοβολία ενός υγρού highlighter και την ευκολία χρήσης της πούδρας. Με ενυδατική σύνθεση, το Stellar Powder Highlighter αντανακλά το φως δημιουργώντας ένα «αστρικό» αποτέλεσμα στη στιγμή. Η απαλή, μεταξένια του υφή αγκαλιάζει ομοιόμορφα την επιδερμίδα και σου επιτρέπει να προσαρμόσεις την ένταση της λάμψης, δημιουργώντας από ένα διακριτικό περλέ μέχρι ένα πιο εκθαμβωτικό φινίρισμα, είτε το εφαρμόσεις στα ζυγωματικά, το κόκκαλο των φρυδιών, τη ράχη της μύτης, το άνω χείλος, ή ακόμη και στο σώμα.

Highlighter σε μορφή πούδρας για άμεση λάμψη, Aπόχρωση 01 Lumen

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, παραμένει σταθερό χωρίς να αλλοιώνεται, ενώ η sleek, λεπτή συσκευασία του με μαγνητικό κλείσιμο και ενσωματωμένο καθρέφτη, το καθιστά ιδανικό για να το έχεις πάντα μαζί σου και να προσδίδεις extra φωτεινότητα και υγιή λάμψη, όπου και αν βρίσκεσαι!

Highlighter σε μορφή πούδρας για άμεση λάμψη, Aπόχρωση 04 Rose Gold

Το νέο STELLAR Powder Highlighter υπόσχεται μια απόλυτα λαμπερή εμφάνιση τονίζοντας, με ένα μόνο πέρασμα, τα χαρακτηριστικά που θες να αναδείξεις!

No.01 Lumen | No.02 Golden Sand | No.03 Sunset | No.04 Rose Gold

Ανακάλυψε τις 4 μοναδικές αποχρώσεις του and get ready to shine bright with every swipe!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑShadow Wand: Η νέα σκιά ματιών σε μορφή stick από τη Mon Rêve μεταμορφώνει το μακιγιάζ των ματιών σου12.09.2018

Περισσότερα από Αγορές