MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
08
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
DESIGN

Κουζίνα: 4 διακοσμητικές τάσεις που θα συζητηθούν το 2025, σύμφωνα με τους interior designers

Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων ξέρουν ότι αυτές οι τάσεις θα είναι «huge» το 2025.

Monopoli Team

Όταν μιλάμε για τάσεις στο interior design και για ανανέωση του σπιτιού, όλοι ξέρουμε πως η κουζίνα αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς χώρους στους οποίους πρέπει να εστιάσουμε. Εκτός από το προφανές, ότι δηλαδή είναι το μέρος όπου μαγειρεύουμε και τρώμε, η κουζίνα είναι ένας από τους βασικούς χώρους κοινωνικοποιήσης στο σπίτι, στον οποίο δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις.

Και ευτυχώς, για αυτόν ακριβώς τον χώρο, υπάρχουν μερικές τάσεις που θα συζητηθούν πολύ το 2025. Αυτές οι τάσεις, θα είναι το next big thing στο interior design, αφού οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων υποστηρίζουν πως πολλοί πελάτες ήδη θέλουν να τις ενσωματώσουν στην κουζίνα τους. Κάποιες μπορεί να τις έχεις δει ξανά, άλλες θα τις δεις πρώτη φορά και άλλες θα σου φανούν αρχικά «βαρετές», αλλά μετά θα αλλάξεις άποψη.

Αυτές, είναι 4 διακοσμητικές τάσεις που συζητηθούν το 2025, σύμφωνα με τους interior designers.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSlow decoration: Το trend στη διακόσμηση που θα δώσει μια διαχρονική πινελιά στο σπίτι σου12.09.2018

Η βιωσιμότητα

Η χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, όπως ένα δάπεδο από μπαμπού ή φελλό και οι πάγκοι από ανακυκλωμένο γυαλί ή σκυρόδεμα, θα είναι σίγουρα δημοφιλείς το 2025 – και στην κουζίνα. Γενικά, τα φυσικά υλικά «μαλακώνουν» την εμφάνιση ενός χώρου και δίνουν στην τελική εικόνα μια σύγχρονη ματιά. Έτσι, ενώ μειώνεις το περιβαλλοντικό σου αποτύπωνα, παράλληλα δημιουργείς και έναν ινσταγκραμικό χώρο.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life