MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
09
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Τάσος Χαλκιάς: «Μέσα στα πλαίσια της παράστασης, ο καλλιτέχνης έχει δικαίωμα να εκφραστεί όπως θέλει» (vid)

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του «VIP-Καλά Γεράματα» ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο του στη σειρά, τις θεατρικές του δουλειές, αλλά και τη συμφιλίωση του ηθοποιού με τον χρόνο που περνάει.

Monopoli Team

«Μέσα στα πλαίσια της παράστασης ο καλλιτέχνης έχει δικαίωμα να εκφραστεί όπως θέλει. Πάντα κατά τη γνώμη μου σε εκείνο που λέγεται ‘μέτρον άριστον’, δηλαδή δεν θίγω κανέναν, ιδιαίτερα ανθρώπινες ιδιαιτερότητες», δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς στο πλατό του «Πρωινού».

Παράλληλα ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση του ηθοποιού με τον χρόνο. «Ο λεγόμενος ‘ζεν πρεμιέ’ ηθοποιός πολύ δύσκολα συμφιλιώνεται με την εικόνα του μεγαλώνοντας. Γιατί αναζητάει ρόλους, πρέπει να περάσει από τον ζεν πρεμιέ στον ρολίστα. Δεν είναι εύκολη αυτή η μετάβαση. Πρέπει να κάνεις έναν ιδιαίτερο αγώνα για να υπάρξεις, εφόσον είσαι και καλός ηθοποιός. Να συμφιλιωθείς με το ότι δεν είσαι πια νέος». 

Σε σχέση με τον ρόλο του στη σειρά «VIP-Καλά Γεράματα» που κάνει πρεμιέρα απόψε, ο Τάσος Χαλκιάς σημείωσε: «Παρότι είναι ένα γηροκομείο για πλούσιους, εγώ δεν είμαι πλούσιος. Εγώ συμβαίνει να ξέρω τη διευθύντρια και την ιδιοκτήτρια και με περιθάλπουν κατά κάποιον τρόπο, γιατί είμαι ένας αποτυχημένος οικονομικά καλλιτέχνης, σκηνοθέτης στο επάγγελμα, που ‘εγκλωβίστηκε’ στο επάγγελμα και δεν έκανε ποτέ αυτό που ήθελε. Η σειρά είναι κωμωδιάρα. Προκαλούμε να κάνουμε διάφορες τρέλες, όπως να πηγαίνουμε εκδρομές, να οργανώνουμε διάφορα παιχνίδια τράπουλας, μέχρι και μπαρμπούτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTo “Buona Mattina” είναι το μέρος που όλοι θέλουμε να περάσουμε τα γεράματά μας – Τρυπώσαμε στα backstage του VIP Καλά γεράματα12.09.2018

Ο ηθοποιός μίλησε τέλος για τις φετινές θεατρικές του δουλειές. «Φέτος συμμετέχω σε τρεις παραστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού στον Ελληνικό Κόσμο. Είναι μία η παιδική σκηνή, που είναι από πέρυσι, «Οι Άθλιοι» του Βίκτωρος Ουγκώ, όπου συνεχίζονται και φέτος οι παραστάσεις, είναι «Ο παππούς έχει πίεση» της Δήμητρας Παπαδοπούλου, που το είχαμε όλο το καλοκαίρι σε περιοδεία και τώρα θα το στεγάσουμε στη δεύτερη σκηνή του Ελληνικού Κόσμου, και είναι και η «Βότκα Μολότοφ» που την έχουμε από το περασμένο καλοκαίρι, η οποία είναι μια μεγάλη επιτυχία και θέλουμε να τη διαιωνίσουμε ακόμα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘεατής: “Βότκα Μολότοφ” στο Αίθριο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz