MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
09
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σταύρος Ξαρχάκος: Συναυλία στον Ιερό Ναό της Αφαίας στην Αίγινα με ελεύθερη είσοδο

Με μια ξεχωριστή βραδιά στον Ιερό Ναό της Αφαίας στην Αίγινα στις 12 Οκτωβρίου, ο Σταύρος Ξαρχάκος συνεχίζει το «Tαξίδι στο φως», τον κύκλο των συναυλιών του σε μοναδικά ιστορικά τοπόσημα της χώρας.

Monopoli Team

Ο Σταύρος Ξαρχάκος, μέσα από μια σειρά συναυλιών, μας ταξιδεύει σε χώρους φωτός, χώρους Ιερούς, τοπόσημα της αρχαίας Ελλάδας, οι οποίοι αποτελούν έως σήμερα συμπαντικούς πόλους της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Η έναρξη αυτής της καλλιτεχνικής σημειολογικής διαδρομής – που πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της METLEN Enegy & Metals, μιας εταιρείας που συμβάλει ενεργά στην ανάδειξη και προστασία του ελληνικού πολιτισμού – σηματοδοτήθηκε με τη μεγάλη συναυλία στον Αρχαίο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο τον Σεπτέμβριο και συνεχίζεται το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό της Αφαίας στην Αίγινα, η οποία εδώ και δεκαετίες αποτελεί μια δεύτερη πατρίδα για τον Μαέστρο.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, ο πολιτισμός της αρχαιότητας θα συνομιλήσει μουσικά με το σήμερα, ο Ιερός Ναός της Αφαίας θα πλημμυρίσει από τις αγαπημένες διαχρονικές μελωδίες του Σταύρου Ξαρχάκου, με πολύτιμους συνοδοιπόρους του, τον Γιάννη Κότσιρα και την Ηρώ Σαΐα.

Ώρα έναρξης: 19.00

Η είσοδος στη συναυλία είναι δωρέαν και γίνεται μεδιάθεση δελτίων εισόδου.
Τηρείται σειρά προτεραιότητας μέχρι την πλήρωση των διαθέσιμων θέσεων.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν το όνομα και το τηλέφωνό τους στο [email protected].
Τα δελτία εισόδου – προσκλήσεις θα τους αποσταλούν ηλεκτρονικώς.
Η είσοδος στονΑρχαιολογικό χώρο θα γίνει με την επίδειξη της ταυτότητάς τους και του ηλεκτρονικού δελτίου – πρόσκλησης.

Από τη συναυλία στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα