MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
09
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Άρης Σερβετάλης: «Στη θρησκεία βρήκα τη συνταγή για να γνωρίσω τον εαυτό μου» (vid)

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης, ο οποίος μίλησε μεταξύ μεταξύ άλλων για τη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας και τη διαδικασία της αυτογνωσίας μέσω της πίστης.

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

«Μέσα στην τόση αναγνωρισιμότητα φοβήθηκα ότι θα έχανα τον εαυτό μου. Επειδή το αδιαχείριστο υπήρχε σε πολύ μεγάλο βαθμό, δεν μπορούσα να διαχειριστώ ούτε τις σκέψεις, ούτε να βάλω τα πράγματα σε μία τάξη, δεν γνώριζα καθόλου τον εαυτό μου. Έλεγα ότι αυτό το πράγμα είναι χαοτικό. Τότε, στη ‘μεγάλη’ αυτή κατάσταση ήταν η διαδικασία που άρχιζα και γνώριζα έναν πνευματικό, μπήκα λίγο στην Ορθοδοξία. Στη θρησκεία βρήκα τη συνταγή που δημιουργείται η σχέση με κάτι έξω από εσένα για να γνωρίσεις εσένα, να γνωρίσεις τον εαυτό σου», εξομολογήθηκε ο Άρης Σερβετάλης στον καναπέ του «Στούντιο 4».

«Σε όλη μου τη ζωή το έψαχνα αυτό, νομίζω είναι ανθρώπινο χαρακτηριστικό το να ψάχνεις να βρεις, να γνωρίσεις τον εαυτό σου. Εμάς είναι έτσι οι συνθήκες και η καθημερινότητα που πολλές φορές αποφεύγουμε τον εαυτό μας. Γιατί είναι επώδυνη διαδικασία το να καταλάβεις ποιος είσαι και να αντιμετωπίσεις κάποια πράγματα», πρόσθεσε ακόμη ο γνωστός ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Καρδιά του Σκύλου, του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ στο Θέατρο Κιβωτός12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz