MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
11
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

5 φυτά εσωτερικού χώρου που είναι η καλύτερη επιλογή για τον χειμώνα

Με το περιορισμένο φως της ημέρας, η επιλογή ενός ανθεκτικού φυτού με τη σωστή ανθεκτικότητα είναι το «κλειδί».

Monopoli Team

Ο χειμώνας μπορεί να μην είναι πάντα η καλύτερη εποχή για να αγοράσεις και να φροντίσεις νέα φυτά εσωτερικού χώρου, αλλά οι επιλογές που αντέχουν στο κρύο και μπορούν να δώσουν ένα χουχουλιάρικο vibe στο σπίτι σου, είναι πολλές. Στην εποχή που πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από SAD (εποχιακή συναισθηματική διαταραχή), μια φωτεινή και χαρούμενη προσθήκη με φυτά εσωτερικού χώρου, θα σου ανεβάσει τη διάθεση, θα μειώσει το άγχος και θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα στον χώρο σου.

Με το περιορισμένο φως της ημέρας, η επιλογή ενός ανθεκτικού φυτού με τη σωστή ανθεκτικότητα είναι το «κλειδί». Είτε θέλεις να φωτίσεις το μπάνιο σου, είτε να καθαρίσεις με φυσικό τρόπο τον χώρο της κρεβατοκάμαράς σου είτε θέλεις ένα φυτό που αντέχει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, υπάρχει μια επιλογή εκεί έξω, ιδανική για τις ανάγκες σου.

Αυτά, είναι 5 φυτά εσωτερικού χώρου που είναι η καλύτερη επιλογή για τον χειμώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιακόσμηση μπάνιου: 6 φυτά που θα ομορφύνουν τον χώρο12.09.2018

Σπαθίφυλλο

Ένα φυτό που αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη σε ένα σπίτι τον χειμώνα. Τα λευκά άνθη του, πιστεύεται πως βοηθούν στη δημιουργία μιας γαλήνιας ατμόσφαιρας που ανεβάζει την ψυχολογία στα ύψη. Είναι εύκολο στη φροντίδα, ευδοκιμεί καλύτερα σε συνθήκες υψηλής υγρασίας και χαμηλού φωτισμού – δηλαδή είναι ιδανικό για μπάνια χωρίς παράθυρο, αλλά και για τις καιρικές συνθήκες του χειμώνα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από The Art of Life