MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
11
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΗ

3 συμβουλές για να κάνεις τα μήλα στον φούρνο ακαταμάχητα

Το άρωμα των μαγειρεμένων μήλων στον φούρνο είναι ένα από εκείνα τα μικρά πράγματα που μας κάνουν να νιώθομε αμέσως σαν στο σπίτι μας, αυτό το υπέροχο άρωμα που φέρνει ξανά μια καλή διάθεση.

Monopoli Team

Τα ψητά μήλα είναι ένα τέλειο επιδόρπιο όταν οι μέρες μικραίνουν και ο βραδινός αέρας σας προσκαλεί να αποσυρθείτε στη ζεστασιά του σπιτιού σας και να απολαύσετε ένα ωραίο φλιτζάνι τσάι και ένα σπιτικό γλυκό. Τα ψητά μήλα συχνά ξυπνούν παιδικές αναμνήσεις, ή παραμύθια, με την κάπως μαγική τους ατμόσφαιρα. Επιπλέον, το καλύτερο σε όλα αυτά είναι ότι η προετοιμασία τους δεν απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες.

Πώς λοιπόν μπορείτε να κάνετε ένα απλό ψημένο μήλο πραγματικά ακαταμάχητο; Παρακάτω σας προσφέρουμε 3 συμβουλές για να αποκτήσετε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτή η τάρτα με αχλάδια είναι το πιο νόστιμο γλυκό του φθινοπώρου12.09.2018

Νούμερο ένα: Η ποικιλία των μήλων

Πρώτα απ ‘όλα, η επιλογή της ποικιλίας των μήλων που θα χρησιμοποιήσετε είναι περισσότερο θέμα υφής παρά γεύσης. Το μήλο πρέπει να είναι σφιχτό, για να μην χαλάσει κατά το μαγείρεμα στον φούρνο. Πολλοί επίσης θέλουν το μήλο έχει πιο ξινή γεύση, λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχουν και άλλα συστατικά που θα προσθέσουν γλυκύτητα στην παρασκευή.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από Συνταγές