MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
11
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Η Φλόριντα μαζεύει τα κομμάτια της μετά το πέρασμα του τυφώνα Milton – Τουλάχιστον 15 νεκροί και πάνω από 1.000 διασώσεις

Περισσότεροι από 2,6 εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλη την πολιτεία εξακολουθούν να είναι χωρίς ρεύμα από το απόγευμα της Πέμπτης – Προβλήματα και στην υδροδότηση.

Monopoli Team

Kαθώς ο τυφώνας Milton έχει απομακρυνθεί πια, η Φλόριντα μετράει τις πληγές της. Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους αν και υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί. Σχεδόν 1.000 άνθρωποι έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Φλόριντας ντεΡον ντε Σάντις, με χιλιάδες προσωπικό να έχει αναπτυχθεί σε όλη την πολιτεία προκειμένου να παράσχει τη βοήθειά του.

Η καταιγίδα έφτασε στην ξηρά το βράδυ της Τετάρτης (9/10) κοντά στο Siesta Key, στη Φλόριντα, ως επικίνδυνος τυφώνας κατηγορίας 3 πριν ξεσπάσει στην πολιτεία ως καταιγίδα κατηγορίας 1 — καταστρέφοντας σπίτια, δρόμους, καλώδια ρεύματος, δέντρα και κτίρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWWF: Μείωση 73% των πληθυσμών άγριας ζωής σε 50 χρόνια12.09.2018

Η καταιγίδα αντιπροσωπεύει ένα γεγονός βροχοπτώσεων πάνω από 1 στα 1000 χρόνια σε ορισμένες περιοχές, όπως η Αγία Πετρούπολη.

Περισσότεροι από 2,6 εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλη την πολιτεία εξακολουθούν να είναι χωρίς ρεύμα από το απόγευμα της Πέμπτης (10/10) — από 3,2 εκατομμύρια νωρίς το απόγευμα, σύμφωνα με το PowerOutage.us.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα