MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
11
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

«Για τον Τζορτζ»: Αποθέωση για την Εθνική μας ομάδα μετά το «έπος του Γουέμπλεϊ» – Υποκλίθηκε και ο βρετανικός Τύπος

Δείτε τι έγραψαν για τον «γαλανόλευκο» θρίαμβο επί της Αγγλίας BBC και Guardian – Συγχαρητήριο μήνυμα και από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στους διεθνείς.

Monopoli Team

Ιστορία έγραψε το βράδυ της Πέμπτης (10/10) η Εθνική Ελλάδας με τους παίχτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταφέρνουν να κερδίσουν 2-1 την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ για το Nations League, παρά το γεγονός ότι ένα 24ωρο νωρίτερα είχε φύγει ξαφνικά από τη ζωή ο συμπαίχτης τους Τζορτζ Μπάλντοκ.

Συγκλονιστικές στιγμές στο φινάλε με τους διεθνείς μας να σπαράζουν σε κλάματα για τον φίλο τους, του αφιέρωσαν το τρίποντο και πανηγύρισαν παρέα με τους περισσότερους από 3 χιλιάδες οπαδούς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Φλόριντα μαζεύει τα κομμάτια της μετά το πέρασμα του τυφώνα Milton – Τουλάχιστον 15 νεκροί και πάνω από 1.000 διασώσεις12.09.2018

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Αγγλία από την Ελλάδα και η πρώτη ήττα σε επίσημο ματς στο Γουέμπλεϊ, με τον Γιοβάνοβιτς να γίνεται ο πρώτος προπονητής της «επίσημης αγαπημένης» που κερδίζει τρία συνεχόμενα παιχνίδια και ο πρώτος που κερδίζει μια ομάδα των top-5 τα τελευταία 20 χρόνια.

Οι Έλληνες διεθνείς αφιέρωσαν τη νίκη τους στον Τζορτζ Μπάλντοκ με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να γράφει «for you George» σε ανάρτησή του στο Χ και τον Λάζαρο Ρότα να λέει στην κάμερα «Georgi for you».

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr. 

Περισσότερα από Επίκαιρα