MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
11
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Για τον Μάιο του 2025 προγραμματίστηκε η δική του Sean Diddy Combs

Στις 5 Μαΐου 2025 ορίστηκε η δίκη του Diddy για τις κατηγορίες της σωματεμπορίας και του εκβιασμού.

Monopoli Team

Η δίκη του Sean Diddy Combs για sex trafficking και άλλες κατηγορίες ορίστηκε για τις 5 Μαΐου 2025, όπως αποφάσισε ο δικαστής Αρούν Σουμπραμανιάν σε προδικαστική ακρόαση την Πέμπτη, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Η ημερομηνία είναι σύμφωνη με τα αιτήματα της ομάδας του Combs για δίκη τον Απρίλιο ή τον Μάιο.

Ο Combs βρίσκεται στη φυλακή από τις 16 Σεπτεμβρίου, όταν συνελήφθη στη Νέα Υόρκη με την κατηγορία της εκβίασης, του sex trafficking και της συμμετοχής σε πορνεία. Έχει δηλώσει αθώος.

Η Πέμπτη ήταν η πρώτη εμφάνιση του Combs στο δικαστήριο μετά τη σύλληψή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του Janice Combs εθεάθη στο δικαστήριο με τα παιδιά του Combs.

Σύμφωνα με το υπόμνημα, πληροφορίες από το οποίο εξασφάλισε το Variety, ο συνήγορος του Combs ισχυρίζεται ότι υπήρξαν πολλές προσπάθειες στο “κυβερνητικό σχέδιο” να υπονομευθεί το δικαίωμά του σε μια δίκαιη δίκη. Στο λεπτομερές έγγραφο, ζητούν να εξεταστούν τα κατάλληλα διορθωτικά μέτρα -συμπεριλαμβανομένης της πιθανής εξαίρεσης μαρτύρων ή της απόρριψης όλων των κατηγοριών του κατηγορητηρίου του.

Στο υπόμνημα, επισημαίνουν τέσσερις διαφορετικές τακτικές κυβερνητικής παραβατικής συμπεριφοράς, με πιο κραυγαλέα τη διαρροή στο CNN της φωτογραφίας του Combs που φέρεται να επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του Cassie Ventura το 2016. Οι δικηγόροι του δηλώνουν ότι ούτε η Ventura ούτε ένα τρίτο μέρος ήταν πιθανές πηγές της διαρροής, καθώς η Ventura θα το είχε περιγράψει με περισσότερες λεπτομέρειες στην αγωγή της για σεξουαλική επίθεση και ένα τρίτο μέρος θα προσπαθούσε να το πουλήσει. Έτσι, δείχνουν το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας ως τον πιο πιθανό ένοχο, δεδομένης της χρονικής στιγμής της δημοσιοποίησης της κασέτας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Combs επιδίδεται σε βίαιη, καταχρηστική και εξαναγκαστική συμπεριφορά απέναντι σε γυναίκες εδώ και πολλά χρόνια. Κατηγορείται ότι ενορχήστρωνε πολυήμερα όργια, γνωστά ως “freak-offs”, στα οποία οι γυναίκες εξαναγκάζονταν να κάνουν σεξ με άνδρες σεξεργάτες, μερικές φορές μπροστά στην κάμερα. Στις γυναίκες χορηγούνταν επίσης κεταμίνη και άλλα ναρκωτικά, και μετά χρειάζονταν ενδοφλέβια υγρά για να συνέλθουν, σύμφωνα με τα έγγραφα.

Περισσότερα από ShowBiz