MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
11
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Λένα Παπαληγούρα και Ιωάννης Παπαζήσης για Μαύρους Πίνακες: Οι “φοβερές ανατροπές” στο σενάριο και η σκηνοθεσία

Οι δύο ηθοποιοί μιλούν για την σειρά Μαύροι Πίνακες πριν από την πρεμιέρα τους απόψε 11 Οκτωβρίου στις 22:30 στο Star.

Monopoli Team

Η Λένα Παπαληγούρα και ο Ιωάννης Παπαζήσης πρωταγωνιστούν στη νέα, πολυαναμενόμενη αστυνομική σειρά μυστηρίου του Star, «Μαύροι Πίνακες» – πρεμιέρα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, 22:30-, φωτογραφίζονται μαζί για το εξώφυλλο του ΟΚ! και μοιράζονται κοινές εμπειρίες, παιδικές αναμνήσεις, προσωπικές εξομολογήσεις, αλλά και άγνωστα στιγμιότυπα πίσω από τις κάμερες και κάτω από τη σκηνή.

Είστε παντρεμένοι στους «Μαύρους Πίνακες»;

Λένα Παπαληγούρα: Ναι, είμαστε ζευγάρι. Ο Ιωάννης είναι ο δήμαρχος της πόλης. Με το που ξεκινά το πρώτο επεισόδιο, οι δυο τους μαθαίνουν ότι δολοφονήθηκε η έφηβη κόρη τους και από εκεί και πέρα ξεκινά μια πολύ σκληρή διαδρομή πένθους για τους δύο χαρακτήρες. Η Σοφία Καζαντζιάν και ο Μάριος Ιορδάνου έχουν γράψει ένα σενάριο με φοβερές ανατροπές, όπου κάθε χαρακτήρας δεν είναι μαύρο ή άσπρο.

Ιωάννης Παπαζήσης: Το πιο βασικό χαρακτηριστικό είναι πως δεν τους γνωρίζουμε σταδιακά. Χωρίς να συστηθούν, τους βλέπουμε στο απόλυτο κόκκινο, στο πιο ισχυρό σοκ που μπορεί να δεχτεί ένας άνθρωπος ποτέ, μαθαίνοντας για τον θάνατο του παιδιού τους. Η σκηνοθέτρια Κατερίνα Φιλιώτου έχει κάνει σπουδαία δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα στο Okmag.gr

Περισσότερα από ShowBiz