MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
12
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Έξοδος μετά τη δουλειά; 5 αγαπημένα στέκια για φαγητό και ποτό

Κάθε εποχή του χρόνου στην Αθήνα, μία έξοδος μετά τη δουλειά – είτε για φαγητό είτε ποτό – καμιά φορά είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Δεν είναι απλώς μια τάση αλλά μια αγαπημένη συνήθεια. Εμείς συγκεντρώσαμε εδώ 5 spots που θα γίνουν στέκια μας για τις χαλαρές εξόδους μετά τη δουλειά.

Μαριαλενα Μάλλιου | 12.10.2024

Ποιος λέει «όχι» για ένα ποτό ή φαγητό στην Αθήνα μετά τη δουλειά; Αν δεν είσαι πολύ κουρασμένος δηλαδή σχεδόν επιβάλλεται. Είτε με συναδέλφους από το γραφείο είτε με αγαπημένους φίλους, μία έξοδος σε κάποιο αγαπημένο στέκι μπορεί αμέσως να σου τονώσει τη διάθεση, μετά από μια αγχωτική μέρα. Και μιας και έχουμε πλέον μπει για τα καλά σε πρόγραμμα ρουτίνας, εμείς εντοπίζουμε τα πιο αγαπημένα μας spots για τις χαλαρές εξόδους της νέας σεζόν, μετά τη δουλειά.

Τιτάνας, στον Νέο Κόσμο

Καθαρός αέρας ανάμεσα στα δέντρα, χαλαρή μπύρα και μεζεδάκια είναι το τρίπτυχο του Τιτάνα στο Μετς, που μας φιλοξενεί μετά το γραφείο και τη δουλειά. Το παρεΐστικο κλίμα, σε συνδυασμό με το ήσυχο σημείο και τον καλό καιρό -που θα μας κάνει συντροφιά για λίγο ακόμα- συνθέτουν ένα φανταστικό σκηνικό για χαλάρωση και αποφόρτιση μετά το γραφείο.
Διεύθυνση: Σισμάνη 18, Αθήνα 11743
Τηλέφωνο: 2109221154

Καπετάν Μιχάλης, στα Εξάρχεια

Αν, πάλι, μετά το γραφείο έχετε διάθεση για κάτι πιο παραδοσιακό, ο Καπετάν Μιχάλης στη Φειδίου είναι το spot για εσάς. Ένα παραδοσιακό καφενείο με διάφορους μεζέδες στο κέντρο της Αθήνας, περιμένει εσάς και την παρέα σας για στιγμές ηρεμίας μετά τη δουλειά. Το vintage σκηνικό του μαγαζιού μας ταξιδεύει σε μία άλλη εποχή και μας κάνει να ξεχάσουμε για λίγο τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.
Διεύθυνση: Φειδίου 3, Αθήνα 10678
Τηλέφωνο: 2103820073

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔοκιμάζουμε ethnic γεύσεις σε 5 αγαπημένα spots που θα κάνουμε στέκια12.09.2018

Warehouse, στα Εξάρχεια

Σε πιο «wine bar» κατάσταση, πάμε στο Warehouse στα Εξάρχεια, για κρασί και χαλαρό φαγητό στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου. Στο μαγαζί θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ετικέτες, καθώς, επίσης και διάφορα συνοδευτικά, αλλά και κυρίως γεύματα για όλες τις ώρες της μέρας. Είτε, λοιπόν, έχετε διάθεση για κρασί και σου-σου, είτε απλά για φαγητό, το Warehouse είναι το κατάλληλο μέρος.
Διεύθυνση: Βαλτετσίου 21, Αθήνα 10680
Τηλέφωνο: 2155408002

Heteroclito, στο Σύνταγμα

Ακόμα ένα wine spot που πρέπει να βάλετε στη λίστα σας για μετά το γραφείο (ή και γενικά) είναι το Heteroclito στο Σύνταγμα. Σε μια vintage, elegant ατμόσφαιρα, μαζί με καλή παρέα και καλό κρασί για όλα τα γούστα -που σίγουρα θα βρείτε στην κάβα του μαγαζιού- θα αποφορτιστείτε και θα αφήσετε πίσω σας την κούραση της ημέρας.
Διεύθυνση: Φωκίωνος 2, Αθήνα 10563
Τηλέφωνο: 2103239406

Drunky Goat, στην Πλάκα

Κλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές με ακόμα ένα wine bar, αυτή τη φορά στην Πλάκα. Στο Drunky Goat, όπως λέει και το όνομα, είναι το κατάλληλο μέρος για να πιούμε -και, μάλιστα, όχι μόνο μετά τη δουλειά. Στο μαγαζί μπορούμε να γευτούμε ελληνικά κρασιά και tapas, είτε σε έναν υπέροχο εξωτερικό χώρο, είτε στο εσωτερικό του μαγαζιού, σε ένα cozy, baroque σκηνικό. Ό,τι από τα δύο και να επιλέξετε, ένα είναι το σίγουρο: το Drunky Goat είναι το σωστό μέρος για να ξεχαστείς από την πίεση της ημέρας!
Διεύθυνση: Ναυάρχου Νικοδήμου 5, Αθήνα 10558
Τηλέφωνο: 2103319966

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση