MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
14
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κέβιν Κόστνερ: Κυκλοφόρησε τραγούδι για τους πληγέντες των τυφώνων στις ΗΠΑ

Ο Κέβιν Κόστνερ κυκλοφορεί νέο τραγούδι για να ωφελήσει τα θύματα του τυφώνα Milton και να προσφέρει «καταφύγιο» εν μέσω των καταστροφών.

Ο Κέβιν Κόστνερ στο Yellowstone
Ο Κέβιν Κόστνερ στο Yellowstone
Monopoli Team

Ίσως δεν το ξέρατε, αλλά ο Κέβιν Κόστνερ εκτός από ηθοποιός, είναι και μουσικός και μάλιστα έχει τη δική του country μπάντα.  Οι Kevin Costner & Modern West, όπως ονομάζεται το συγκρότημα, κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι μετά από τέσσερα χρόνια – και μάλιστα για καλό σκοπό.

Στον λογαριασμό της μπάντας στο Instagram, ο Costner ανακοίνωσε το «Find Your Way», για την υποστήριξη των προσπαθειών αποκατάστασεις από τον τυφώνα Helene και τον τυφώνα Milton. Συγκεκριμένα, τα έσοδα θα διατεθούν στην Hope Force International, μια οργάνωση αρωγής σε περιπτώσεις καταστροφών «που βρίσκονται επί τόπου και βοηθούν ενεργά στις περιοχές που καταστράφηκαν από αυτούς τους τυφώνες».

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής δήλωσε επίσης ότι βλέπει αυτό το τραγούδι ως ένα μήνυμα ελπίδας για τα θύματα των καταιγίδων, αλλά και για οποιονδήποτε άλλο που μπορεί να παλεύει με κάτι.

«Έχω περάσει περιόδους σκοταδιού όπου προσκολλήθηκα στους στίχους των τραγουδιών οι οποίοι πραγματικά με βοήθησαν. Ελπίζω ότι το «Find Your Way» προσφέρει αυτό το είδος καταφυγίου σε όποιον παρασύρεται και χάνει την ελπίδα.

Μπορείτε να επιλέξετε πόσο θα πληρώσετε για το τραγούδι – όλα τα έσοδα πηγαίνουν απευθείας στην @hopeforceinternational, η οποία βρίσκεται επί τόπου και βοηθά ενεργά στις περιοχές που έχουν καταστραφεί από αυτούς τους τυφώνες.

Οι συνάδελφοί μου @teddymorganmusic και @parkchisolm έγραψαν αυτό το τραγούδι με τον απίστευτα ταλαντούχο @kathigginsmusic. Τα φωνητικά της στο background, μαζί με το πανέμορφο Hammond organ που έπαιξε η @sansonica_music, πρόσθεσαν ακριβώς τη μαγεία που χρειαζόμασταν για να κάνουμε αυτό το τραγούδι να μοιάζει με την προσευχή που είναι.

Ελπίζω να σημαίνει κάτι για εσάς, παιδιά, και ότι θα σκεφτείτε να το αγοράσετε για να επωφεληθούν τα θύματα αυτών των τρομερών καταιγίδων» έγραψε στο μήνυμά του ο Κέβιν Κόστνερ.

Μόλις πριν από λίγους μήνες, κυκλοφόρησε και το “έργο ζωής” του ηθοποιού, Horizon: An American Saga, με το πρώτο μέρος να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Καννών και να εισπράττει 38,2 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office και το δεύτερο μέρος να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Βενετία.

Περισσότερα από ShowBiz