MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
14
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Κυριακάτικες matinée στη Στέγη με πέντε μεγάλες παραγωγές για το 2024-25

«Αλλάζουμε τις συνήθειές μας, αλλάζουμε τις Κυριακές μας». Τη φετινή σεζόν η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση εγκαινιάζει τις μεσημεριανές και απογευματινές παραστάσεις και φέρνει το θέατρο λίγο πιο κοντά μας.

Monopoli Team

Για εσένα που θα σηκωθείς με τη σκέψη της Δευτέρας, αλλά κι εσένα που δεν θα θέλεις να πας για ακόμα ένα μεσημεριανό φαγητό με μακρινούς ή κοντινούς συγγενείς. Για εσένα που δεν θα θέλεις να σπαταλήσεις όλη την ημέρα στον καναπέ σου, αλλά κι εσένα που δεν κανονίζεις να πας για ποτό μετά τις δέκα γιατί «έχει πάει αργά». Η Στέγη παρουσιάζει τις «ματινέ» και κάπως όλα τα παραπάνω αλλάζουν. Όπως και οι συνήθειές μας.

Κάθε Κυριακή, στην Κεντρική Σκηνή οι παραστάσεις ξεκινούν στις 14:00 και στη Μικρή Σκηνή στις 17:00. Γιατί οι Κυριακές υπόσχονται μια νέα, μοναδική εμπειρία στη Στέγη, με παραστάσεις σε έκδοση αποκλειστικά «ματινέ», όπως «O Xορός των εραστών» σε σκηνοθεσία Tiago Rodrigues στη Μικρή Σκηνή και, στην Κεντρική Σκηνή, το «Οξυγόνο» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή, το «MAMI» σε σκηνοθεσία Mario Banushi, η «Βερενίκη» σε σκηνοθεσία Romeo Castellucci και το «My Fierce Ignorant Step (προσωρινός τίτλος)» του Χρήστου Παπαδόπουλου.

Οι παραστάσεις μας αλλάζουν ώρα. Οι Κυριακές αλλάζουν τις παραστάσεις μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο νέο πρόγραμμα της Στέγης φωτίζει τις ανθρώπινες σχέσεις12.09.2018

Πριν ή μετά από κάθε παράσταση, θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε ένα ελαφρύ γεύμα ή να πιούμε το ποτό μας στη Στέγη. Η εμπειρία θέασης επαυξημένη.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις