MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
14
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Seventeen: To Moisture Reload Hydrating Serum είναι ο νέος μας σύμμαχος στην ενυδάτωση της επιδερμίδας

Η Seventeen παρουσιάζει το νέο Moisture Reload Hydrating Serum, έναν ορό εντατικής ενυδάτωσης και αναπλήρωσης όγκου με πλούσιες ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Monopoli Team

Η επιδερμίδα μας, είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω περιβαλλοντικών συνθηκών, χάνει καθημερινά αξιόλογο ποσοστό της υγρασίας της. Θαμπή όψη, αφυδάτωση, έντονες λεπτές γραμμές & ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους. Έτσι, η πολύ-επίπεδη αναπλήρωση της υγρασίας θα πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτο βήμα στη ρουτίνα περιποίησής μας, είτε θέλουμε να πετύχουμε το πιο viral trend των τελευταίων ετών για dewy skin είτε θέλουμε να χαρίσουμε ένα boost για νεανική και υγιή επιδερμίδα.

Η Seventeen παρουσιάζει το νέο Moisture Reload Hydrating Serum, έναν ορό εντατικής ενυδάτωσης και αναπλήρωσης όγκου με πλούσιες ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Εμπλουτισμένο με υψηλή περιεκτικότητα ενυδατικών συστατικών, ο ορός Moisture Reload Hydrating προσφέρει πολυεπίπεδη δράση, από την επιφάνεια μέχρι τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, εξασφαλίζοντας ενυδάτωση μακράς διάρκειας και βελτιώνοντας την υφή και την ελαστικότητα του.


Το Υαλουρονικό Οξύ υψηλού μοριακού βάρους προσφέρει άμεση ενυδάτωση στην επιφάνεια της επιδερμίδας, ενώ το χαμηλότερου μοριακού βάρους διεισδύει βαθύτερα για αναπλήρωση υγρασίας και λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Το Πολυγλουταμικό Οξύ “κλειδώνει” την υγρασία στην επιφάνεια, αποτρέποντας την εξάτμιση. Ενισχυμένο με Νιασιναμίδη, ο ορός βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, και παράλληλα ενισχύει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου.

Σε κάθε εφαρμογή, η επιδερμίδα αποκτά άμεσα μια φυσική, dewy λάμψη, γίνεται πιο «γεμάτη» και απαλή ενώ η ήπια, μη λιπαρή σύνθεση του ορού έχει ταχεία απορρόφηση και ενδείκνυται για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Χρησιμοποίησε 2-3 σταγόνες καθημερινά πρωί και βράδυ σε νωπή επιδερμίδα μετά το Seventeen toner σου ή αν νιώθεις την επιδερμίδα σου αφυδατωμένη, εφάρμοσε συνδυαστικά με την αγαπημένη σου κρέμα περιποίησης Seventeen για να δημιουργήσεις την τέλεια βάση πριν το μακιγιάζ σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Seventeen στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού12.09.2018

Vegetarian | Gluten free

Φιάλη 100% ανακυκλώσιμη & από ανακυκλωμένα υλικά

Περισσότερα από Αγορές