MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
15
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

ΠΗΤΕΡ ΠΑΝτα Παιδί, από την ομάδα Patari Project στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Κνωσός

Σοφία Πάσχου και ομάδα Patari Project μετατρέπουν για την παιδική σκηνή του Θεάτρου Κνωσσός την αγαπημένη ιστορία του Πήτερ Παν σε ένα σύγχρονο θέαμα γεμάτο κωμικές καταστάσεις και συγκίνηση.

Monopoli Team

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου ανακοινώνει την συνεργασία του με την Σοφία Πάσχου και τους Patari Project για την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Κνωσός με την παράσταση «ΠΗΤΕΡ ΠΑΝτα παιδί», διασκευή του κλασικού παραμυθιού, που κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου.

«ΠΗΤΕΡ ΠΑΝτα παιδί»: Λίγα λόγια για το έργο

Μπορούμε να μεγαλώσουμε χωρίς να χάσουμε το παιδί μέσα μας;

Ο Πήτερ προσγειώνεται στη Χώρα του Ποτέ, έναν κόσμο ονειρεμένο όπου μπορεί να κρυφτεί από τα προβλήματά του. Εκεί είναι παντοδύναμος, έχει πολλούς φίλους, συναντά πειρατές, γοργόνες, κροκόδειλους και ζει ανεπανάληπτες περιπέτειες. Βέβαια, στη Χώρα του Ποτέ κατοικεί και ο φοβερός Κάπτεν Χουκ, ο προαιώνιος εχθρός της χαράς και της αθωότητας. Η σύγκρουση μεταξύ τους θα είναι αναπόφευκτη αλλά και …λυτρωτική. Ο Πήτερ, πετώντας μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, θα ανακαλύψει τον εαυτό του.

Patari Project  που ξεχωρίζουν από το ξεκίνημα τους για την αχαλίνωτη φαντασία τους και το υποκριτικό τους ταλέντο, επιστρέφουν διασκευάζοντας την αγαπημένη ιστορία του Πήτερ Παν. Μετά το «Πιάνω Παπούτσι Πάνω στο Πιάνο» και τους «Χιονάνους» η πρωτοποριακή σκηνοθετική ματιά της βραβευμένης Σοφίας Πάσχου (βραβείο Ελευθερία Σαπουντζή 2019 ως καλύτερη νέα σκηνοθέτις) μεταμορφώνει ακόμα ένα κλασικό παραμύθι σε σύγχρονο θέαμα με πολλά επίπεδα ανάγνωσης, γεμάτο κωμικές καταστάσεις και συγκίνηση.

Οι Patari Project συνδυάζουν για πρώτη φορά την τεχνική της πλατφόρμας με την τεχνολογία και κάνοντας χρήση video mapping και video-προβολών δημιουργούν επί σκηνής νέους εντυπωσιακούς χώρους, τοπία και επίπεδα πρόσληψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας: Για 2η χρονιά στο EMPASSY Theater12.09.2018

Τα ευρηματικά́ σκηνικά́ και κοστούμια και τα πρωτότυπα ζωντανά τραγούδια, συμπληρώνουν τον πλούσιο  κόσμο μέσα στον οποίο θα βυθιστούν οι θεατές. Οι ηθοποιοί θα διηγηθούν μέσα σε αυτόν την ιστορία με κύριο όχημα τα σώματα και τις φωνές τους και θα την εξελίξουν προκειμένου να αναδειχθεί η αξία του ελάχιστου, του ουσιαστικού, “του ανθρώπινου”.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Σοφία Πάσχου

Σκηνικά: Ευαγγελία Θεριανού
Κοστούμια: Clare Bracewell
Μουσική: Νίκος Γαλενιανός
Φωτισμοί: Σοφία Αλεξιάδου

Παίζουν: Γιάννης Γιαννούλης, Θεοδόσης Κώνστας, Άρης Λάσκος, Άλκης Μπακογιάννης, Ζωή Μυλωνά, Παύλος Παυλίδης, Αποστόλης Ψυχράμης | Μουσικός επί σκηνής Αλέξης Κωτσόπουλος

Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό από 12,00 €. Ομαδικό εισιτήριο (άνω των 20 ατόμων): 10 ευρώ. Σχολικό: 7 ευρώ
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 3 Νοεμβρίου 2024
Πληροφορίες: Προπώληση: more.com | Κρατήσεις για σχολεία και ομάδες: Εύα Στυλάντερ (Δευτέρα – Παρασκευή 9.30 – 14.30), Τηλέφωνα: 210-8674657, 210-8665144, [email protected]
Παραστάσεις: Σάββατο 15:00 και Κυριακή 11.30
Διασκευή: Patari Project, Κατερίνα Μαυρογεώργη
Βοηθός Σκηνοθετη: Εριφύλη Στεφανίδου
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/piter-panta-paidi/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Κνωσός, Κνωσού 11, Αθήνα. Τηλέφωνο: 21 0867 7070,
Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σκαφίδας
ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
  • Αθήνα
Πλ. Αμερικής
ΚΝΩΣΟΣ
Απο 03/11/2024 εως 13/04/2025
Κνωσσού 11 και Πατησίων 195
Σάββατο: 15:00
Κυριακή: 11:30
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ