MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
15
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Συρανό, της Ελένης Βλάχου στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Χώρα

Την υπέροχη ιστορία του Συρανό, σε μια νέα διασκευή για παιδιά με ζωντανή μουσική, παρουσιάζει η Ελένη Βλάχου στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Χώρα.

Monopoli Team

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία με την Ελένη Βλάχου για την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Χώρα, με την παράσταση «Συρανό», εμπνευσμένη από το κλασικό θεατρικό έργο του Εντμόν Ροστάν, σε νέα διασκευή για παιδιά και με ζωντανή μουσική επί σκηνής. Πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου 2024.

«Συρανό»: Λίγα λόγια για την παράσταση

Ποια είναι τα συστατικά μιας ωραίας ιστορίας; Ένα όμορφο πριγκιπόπουλο και μια πανέμορφη πριγκίπισσα; Για εμάς, όχι! Εμείς διαλέγουμε έναν ήρωα πιο παράξενο κι απ’ τους παράξενους, γενναίο στο σπαθί, με φαντασία  ποιητή και με μια μύτη… που πιο τεράστια δεν έχεις δει! Για να πετύχει η συνταγή χρειαζόμαστε ακόμα μερικά πράγματα: μια πάστα με λεμόνι, ένα πακέτο γράμματα, ένα ξίφος μοναδικό και ένα ακόμα τελευταίο συστατικό. Αυτό είναι μυστικό!

Η υπέροχη ιστορία του Συρανό, του ήρωα με την τεράστια μύτη που ονειρευόταν να πάει στο φεγγάρι και τα κατάφερε, είναι μια ιστορία για την αξία της φιλίας, την ομορφιά της διαφορετικότητας και τη δύναμη της  αγάπης. Μέχρι πού μπορείς να φτάσεις για κάποιον που αγαπάς;

H παράσταση συνδυάζει αφήγηση και δράση, ζωντανή μουσική, μάχες, χορούς και τραγούδια, πάντα με παιχνιδιάρικη διάθεση, διατηρώντας την ποιητικότητα και τον ρυθμό του λόγου του πρωτότυπου έργου. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης και όχι μόνο, για όλη την οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠΗΤΕΡ ΠΑΝτα Παιδί, από την ομάδα Patari Project στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Κνωσός12.09.2018

Η ηθοποιός και σκηνοθέτις Ελένη Βλάχου δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στον χώρο του θεάτρου για όλη την οικογένεια, διασκευάζοντας και σκηνοθετώντας κλασικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας. Μαζί με τον Ηλία Βαμβακούση στη σύνθεση της μουσικής έχουν μεταφέρει επί σκηνής με εξαιρετική επιτυχία τον «Έμπορο της Βενετίας» του Σαίξπηρ, τον «Ερωτόκριτο» του Κορνάρου και τον «Ταρτούφο» του Μολιέρου.

*Η παράσταση αποτελεί ένα νέο σχεδίασμα πάνω στην παιδική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο διάστημα Οκτώβριος–Δεκέμβριος 2023 στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Εντμόν Ροστάν
Σκηνοθεσία: Ελένη Βλάχου

Σκηνικά: Γεωργία Μπούρδα
Κοστούμια: Γεωργία Μπούρδα
Μουσική: Ηλίας Βαμβακούσης
Φωτισμοί: Ελίζα Αλεξανδροπούλου
Χορογραφία: Ηρώ Κόντη

Παίζουν: Δημήτρης Γαλανάκης, Χαρά Λιόλιου, Ειρήνη Μπούνταλη, Ντίνος Παπαγεωργίου, Ελένη Τσιμπρικίδου | Μουσικός επί σκηνής Ηλίας Βαμβακούσης

Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό από 10,00 €. Ομαδικό εισιτήριο (άνω των 20 ατόμων): 10 ευρώ. Σχολικό: 7 ευρώ
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 3 Νοεμβρίου 2024
Πληροφορίες: Προπώληση: more.com | Κρατήσεις για σχολεία και ομάδες: Εύα Στυλάντερ (Δευτέρα – Παρασκευή 9.30 – 14.30), Τηλέφωνα: 210-8674657, 210-8665144, [email protected]
Παραστάσεις: Σάββατο 15:00 & Κυριακή 11.30
Διασκευή: Ελένη Βλάχου
Βοηθός Σκηνοθετη: Βασίλης Ψυλλάς
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/syrano-1/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Χώρα, Αμοργού 20, Αθήνα. Τηλ: 21 0867 3945
Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σκαφίδας
ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
  • Αθήνα
Κυψέλη
Θέατρο Χώρα
Απο 03/11/2024 εως 13/04/2025
Αμοργού 20, Αθήνα
Σάββατο: 15:00
Κυριακή: 11:30
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ