MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
16
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Νέες εικόνες από τη μεταμόρφωσή του για τη «Φάλαινα»

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η θεατρική μεταφορά της ταινίας Η Φάλαινα, σε σκηνοθεσία Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.

Monopoli Team

«Η Φάλαινα», τo αριστούργημα του Σάμιουελ Ντι Χάντερ που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 2022 από τον Ντάρεν Αρονόφσκι σαρώνοντας τα βραβεία, ανεβαίνει στη σκηνή, σε σκηνοθεσία Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, με την Happy Productions να εξασφαλίζει τα δικαιώματα και να παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα το έργο.

Η παράσταση με τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Ευσταθία Tσαπαρέλη, Γιώργο Μπένο, Ασημένια Βουλιώτη, Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου κάνει πρεμιέρα σήμερα, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στο θέατρο Νέος Ακάδημος και εμείς παίρνουμε μια ακόμη γεύση από τα σκηνικά και την μεταμόρφωση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Υπόθεση

Ο Τσάρλι, ένας αυτοκαταστροφικός, παχύσαρκος μέχρι νοσηρότητας, καθηγητής αγγλικών, που έχει χάσει κάθε επαφή με τον έξω κόσμο, μαζί και κάθε επιθυμία να συνεχίζει να βρίσκεται εν ζωή, «βουλιάζει» μέσα στον χρόνο περιμένοντας την λύτρωση από την ίδια τη ζωή. Παλεύει να συμφιλιωθεί με την αποξενωμένη κόρη του και με το ίδιο το παρελθόν του.

Η Φάλαινα σε ωθεί να βρεις την ανθρωπιά σου σε χαρακτήρες που δεν είναι ούτε καλοί ούτε κακοί, που έχουν πλούσιο και περίπλοκο εσωτερικό κόσμο. Όλοι τους έχουν κάνει λάθη, αλλά μοιράζονται την επιθυμία να αγαπήσουν ακόμα και όταν οι άλλοι μοιάζουν ότι δεν μπορούν.

Είναι μια ιστορία που θέτει το ουσιαστικό ερώτημα: μπορούμε να σώσουμε ο ένας τον άλλον; Αυτό είναι σημαντικό σήμερα, ειδικά όταν οι άνθρωποι φαίνεται να στρέφονται μακριά από τον διπλανό τους.

Την μεταμόρφωση του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη σε Τσάρλι, καθώς και όλα τα εφέ της παράστασης επιμελήθηκαν οι Αδελφοί Αλαχούζοι.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παραστάσεις: Τετάρτη 20:00, Πέμπτη 21:00, Παρασκευή 21:00, Σάββατο 18:00 & 21:00, Κυριακή: 18:00
Πρεμιέρα 16 Οκτωβρίου
Διάρκεια Παράστασης: 90 λεπτά χωρίς διάλειμμα
Τιμές Εισιτηρίων:
Ζώνη VIP: 30€, Ζώνη Α: 25€, Ζώνη Β: 20€, Σε καρέκλα: 15€
Άνεργοι–Πολύτεκνοι-AMEA–Νέοι έως 25 χρονών-Ατέλειες: Ζώνη Α: 20€, Ζώνη Β: 15€
Ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις άνω των 20 ατόμων (στο τηλέφωνο 210 0080900 ή στο email [email protected])
ΝΕΟΣ Ακάδημος: Ακαδημίας & Ιπποκράτους 17, Μετρό Πανεπιστήμιο
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210-0080900 & 210-3625119

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα