MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Ταμίλα Κουλίεβα για #metoo: «Το συγγνώμη σχετίζεται πιο πολύ με την προσωπική ευθύνη του καθενός» (vid)

Στο πλατό της εκπομπής «Super Katerina» βρέθηκε η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα Ταμίλα Κουλίεβα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το κίνημα #metoo στον χώρο του θεάτρου, για τη σχέση του ηθοποιού με την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος Έρωτας».

Monopoli Team

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Katerina» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (17/10) η Ταμίλα Κουλίεβα , η οποία αναφέρθηκε- ανάμεσα σε άλλα- στο #metoo με αφορμή τη συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση με συμπρωταγωνίστρια τη Λένα Δροσάκη«Το ‘συγγνώμη’ σχετίζεται πιο πολύ με την προσωπική ευθύνη του καθενός. Το να λέμε όλοι μαζί ‘αα η κοινωνία και ότι όλοι εμείς μαζί πρέπει να σώσουμε τον κόσμο’ και ο καθένας προσωπικά δεν κάνει ούτε ένα βήμα-με αυτό σχετίζεται η σκέψη μου. Η συγγνώμη είναι αυτή, ότι ο καθένας πρέπει να ‘ναι πολύ πιο ειλικρινής με τον εαυτό του και να κάνει και κάποια βήματα», δήλωσε η ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Όλη αυτή η ιστορία με το #metoo θεωρώ ότι έκανε και καλό και κακό στο θέατρο. Κακό γιατί έχει πάρει πάρα πολλή έκταση και σαν να καλούμαστε να απολογηθούμε κάποιοι για τον χώρο μας. Και ο χώρος μας δεν είναι μόνο οι άνθρωποι οι οποίοι κουβαλάνε αυτήν την αρνητική πλευρά και συμπεριφορά. Αντίθετα είναι ένας υπέροχος χώρος, ο οποίος υπηρετεί ό,τι σχετίζεται γύρω από τον άνθρωπο και αυτό που κάνουμε είναι για τον άνθρωπο. Οπότε έχω συναντήσει εξαιρετικούς συναδέλφους και ανθρώπους που υπηρετούν αυτήν την τέχνη και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είναι άλλο το #metoo και άλλο η τέχνη η οποία υπηρετούμε». 

Την ίδια ώρα η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για τη σχέση του ηθοποιού με τον χρόνο που περνάει και τις αναπόφευκτες αλλαγές στην εμφάνισή του. «Κάποιες ατέλειες στην εξωτερική εμφάνιση είναι καλό να υπάρχουν, ειδικά στους ηθοποιούς. Γιατί υπάρχει η ηλικία που φεύγει και πρέπει να συμβαδίζουμε με αυτήν, δεν μπορούμε να προσπαθούμε να είμαστε συνεχώς νέοι και να μην ταυτιζόμαστε με την ηλικία του ρόλου-το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε τέλος στον ρόλο της σειρά του Alpha, «Άγιος Έρωτας. «Η Θάλεια με την Ταμίλα καμία σχέση. Εγώ πιστεύω σε ό,τι αφορά τη Θάλεια ότι τα ‘χει καταλάβει όλα για την απιστία του άντρα της, αλλά βρίσκεται σε μία στιγμή που είναι σαν να λες ‘πείσε με ότι δεν είναι έτσι, δεν θέλω να δω την αλήθεια’. Υποσυνείδητα όλα αυτά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆγιος Έρωτας: Αυτός είναι ο νέος σκηνοθέτης της σειράς12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz