MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Liam Payne των One Direction έφυγε από τη ζωή

Θλίψη έχει προκαλέσει η δυσάρεστη είδηση ότι ο διάσημος τραγουδιστής Liam Payne έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών.

Monopoli Team

Ο τραγουδιστής και πρώην μέλος των One Direction Liam Payne πέθανε μετά από πτώση από μπαλκόνι ξενοδοχείου τρίτου ορόφου στο Μπουένος Άιρες, αναφέρει το Associated Press. Ο Payne βρισκόταν στην Αργεντινή αφού παρακολούθησε τη συναυλία του πρώην συμπαίκτη του Niall Horan στο Movistar Arena της πρωτεύουσας. Ήταν 31 ετών.

Ο Λίαμ Τζέιμς Πέιν γεννήθηκε στο Γουλβερχάμπτον της Αγγλίας. Το 2008, σε ηλικία 14 ετών, πέρασε από οντισιόν για το βρετανικό ριάλιτι The X Factor. Ως γνωστόν επέστρεψε στο σόου το 2010 και ενώθηκε με τους Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson και Zayn Malik για να σχηματίσουν τους One Direction. Το συγκρότημα δεν κέρδισε τον διαγωνισμό, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να γνωρίσουν παγκόσμια επιτυχία.

Μετά το X Factor, ο Simon Cowell υπέγραψε τους One Direction στην εταιρεία του και το συγκρότημα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του single “What Makes You Beautiful”, τον Σεπτέμβριο του 2011.

Το “What Makes You Beautiful” συμπεριλήφθηκε στο ντεμπούτο άλμπουμ των One Direction, Up All Night, το οποίο κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω της Columbia Records.

Μετά το Up All Night ήρθε το άλμπουμ Take Me Home του 2012, του οποίου το μεγαλύτερο τραγούδι ήταν το “Little Things”, σε συνυπογραφή του Ed Sheeran. Οι One Direction κυκλοφόρησαν άλλα τρία στούντιο άλμπουμ – το Midnight Memories, το Four και το Made in the A.M.- πριν διαλυθούν το 2016, ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του Zayn Malik από το συγκρότημα.

Καθώς τα μέλη των 1D ασχολήθηκαν με σόλο πρότζεκτ, ο Liam Payne κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του σόλο single, “Strip That Down”, τον Μάιο του 2017. Το κομμάτι, με τη συμμετοχή του ράπερ των Migos, Quavo, συμπεριλήφθηκε στο μοναδικό σόλο στούντιο άλμπουμ της ζωής του Payne, το LP1 του Δεκεμβρίου 2019.

Η επιστροφή του Payne στη δισκογραφία έγινε μόλις τον Μάρτιο, με το single “Teardrops”. Ο Payne έγραψε το τραγούδι μαζί με τον Jamie Scott και τον JC Chasez των *NSync και δήλωσε, κατά την κυκλοφορία του: “Το ‘Teardrops’ είναι για την ευαλωτότητα του σπαραγμού της καρδιάς και την πρόκληση του να ξεπερνάς αυτές τις στιγμές. Αυτό το τραγούδι σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας αρχής, θα έρθουν πολλά περισσότερα το 2024”.

Παρ’ όλο που με τους One Direction, είχε αποκτήσει τη φήμη του “υπεύθυνου” και του “μεγάλου αδελφού”, μεγαλώνοντας είχε αναπτύξει μια αλλοπρόσαλη συμπεριφορά, με βίντεο από συνεντεύξεις και story του να γίνονται viral. Είχε μιλήσει ανοιχτά για τον αγώνα του με το αλκοόλ, τις ουσίες και τις αυτοκτονικές σκέψεις και μόλις πέρυσι δήλωσε ότι είχε συμπληρώσει πάνω από τρεις μήνες νηφαλιότητας. “Είμαι νηφάλιος τώρα, πάνω από 100 ημέρες”, είχε πει στο IFL TV. “Αισθάνομαι καταπληκτικά, νιώθω πολύ, πολύ καλά και η υποστήριξη από τους οπαδούς ήταν πολύ, πολύ καλή, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος”.

Ο Liam Payne είχε αποκτήσει έναν 7χρονο γιο του, τον Bear Grey Payne.

Περισσότερα από ShowBiz