MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

Πρεμιέρες: Ξανά χαμός με νέες ταινίες στις αίθουσες

Μετά την ηρεμία ξανά το χάος στις αίθουσες με διψήφιο αριθμό νέων ταινιών που καλύπτουν όλα τα κινηματογραφικά γούστα αλλά δεν υπάρχει κάποια που να κάνει τη μεγάλη διαφορά.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Το Θηρίο

Ίσως το «Θηρίο» του Μπερτράν Μπονελό («Saint Laurent: Η Χρυσή Εποχή») να έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς αποτελεί μια ελεύθερη διασκευή της νουβέλας του Χέντρι Τζέιμς, «Το θηρίο της ζούγκλας», ενώ διαθέτει και την Λεά Σεϊντού στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Smile 2

Το «Smile 2» είναι η συνέχεια του προ διετίας θρίλερ του Πάρκερ Φιν που είχε σκίσει στα σινεμά, με τη νέα ιστορία να μας οδηγεί σε απροσδόκητα λημέρια μεταφυσικού τρόμου.
Κριτική και αίθουσες προβολής

The Apprentice

Το «The Apprentice» του Αλί Αμπάσι είναι η βιογραφία του Ντόναλντ Τραμπ που δίνει έμφαση στα πρώτα, νεανικά βήματα του.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Η Ηλιαχτίδα μου

Ένας νέος Iάπωνας σκηνοθέτης, ο 28χρονος Χιρόσι Οκουγιάμα υπογράφει με την «Ηλιαχτίδα μου» ένα χαμηλότονο δράμα ενηλικίωσης, με όχημα το καλλιτεχνικό πατινάζ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Καμιά άλλη γη

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «Καμιά άλλη γη» φέρει την σκηνοθετική υπογραφή ακτιβιστών από την Παλαιστίνη και το Ισραήλ που αποτυπώνουν τους μηχανισμούς καταστροφής από το Ισραήλ ενός χωριού παλαιστινίων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
Αίθουσες προβολής

Kneecap

Οι φαν της ιρλανδικής ραπ θα απολαύσουν το «Kneecap» που απέσπασε το βραβείο κοινού στο φεστιβάλ του Σάντανς.
Αίθουσες προβολής

Ζούμε τη στιγμή

Το αισθηματικό δράμα «Ζούμε τη στιγμή» του Τζον Κρόουλι με τους Φλόρενς Πιου- Άντριου Γκάρφιλντ βλέπεται μόνο με χαρτομάντηλο στο χέρι.
Αίθουσες προβολής

Σύντομη ιστορία μιας οικογένειας

Η «Σύντομη ιστορία μιας οικογένειας» είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κινέζου Λιν Ζιανζέ που στοχοποιεί την μεσοαστική τάξη της αχανούς χώρας του.
Αίθουσες προβολής

The Trust Fall: Julian Assange

Το ντοκιμαντέρ «The Trust Fall: Julian Assange» του Κιμ Στέιτον περιγράφει την ιστορία του Τζούλιαν Ασάνζ.
Αίθουσες προβολής

Η Γιούκου και το λουλούδι των Ιμαλαΐων

Η «Γιούκου και το λουλούδι των Ιμαλαΐων» είναι ένα ευρωπαϊκό animation με αρκετές διακρίσεις και πρωταγωνιστή ένα τολμηρό ποντικάκι.
Αίθουσες προβολής

200% λύκος

Ακόμη ένα animation είναι το «200% λύκος», με ήρωα ένα νεαρό λυκάνθρωπο που ονειρεύεται να γίνει αντάξιος της φημισμένης οικογένειάς του.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας