MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
DECO

Tα 4 interior design trends που καλό είναι να αποφύγεις το 2025

Αυτές οι τάσεις θα είναι ξεπερασμένες στο interior design το 2025.

Monopoli Team

Το φθινόπωρο, είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που αρχίζουμε να κάνουμε έναν απολογισμό και να σκεφτόμαστε μήπως χρειαζόμαστε μερικές αλλαγές στη ζωή μας. Για το σπίτι μας, τα ερωτήματα συνήθως είναι εάν θα ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με μια νέα ματιά, καθώς και ποιες τάσεις εσωτερικής διακόσμησης θα αφήσουμε πίσω μας.

Εάν είσαι και εσύ σε αυτό το mood, πριν αρχίσεις να ανησυχείς για το πώς θα ξοδέψεις τα χρήματά σου, κάνοντας πλήρη ανακαίνιση, θυμήσου το εξής: Το σπίτι σου πρέπει να είναι ένας χώρος που αγαπάς. Το προσωπικό σου στιλ πρέπει πάντα να ξεχωρίζει, ανεξάρτητα από το εάν θα ενημερωθείς για τις τάσεις προκειμένου να πάρεις την απαραίτητη έμπνευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSlow decoration: Το trend στη διακόσμηση που θα δώσει μια διαχρονική πινελιά στο σπίτι σου12.09.2018

Αυτές, πάντως, είναι 4 τάσεις εσωτερικής διακόσμησης που είναι προτιμότερο να μην ακολουθήσεις το 2025.

Μινιμαλιστικά σχέδια

Το 2025, οι interior designers θέλουν περισσότερο χαρακτήρα. Ο μαξιμαλισμός είναι κάτι που μας ενθαρρύνουν να ενσωματώσουμε στο σπίτι μας. «Νομίζω ότι η τάση του να διατηρούνται τα σπίτια πολύ μινιμαλιστικά με χρώματα όπως μόνο το λευκό και το μπεζ, μας εγκαταλείπει επιτέλους και θα επιδιώξουμε πιο πολύχρωμα και μαξιμαλιστικά αποτελέσματα», λέει η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Ζοζεφίν Ντου Ριέτζ, συνιδρύτρια της Durietz Design & Development. Εξάλλου, η προσθήκη προσωπικότητας και άνεσης είναι πάντα ένα βασικό στοιχείο ενός ωραίου σπιτιού.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life