MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

C-Luma™ Hydrabright Serum: O νέος ορός της Drunk Elephant με 10% βιταμίνη C

Αυτός ο μοναδικός ορός με περιεκτικότητα 10% σε βιταμίνη C φωτίζει, ενυδατώνει και χαρίζει διαύγεια, αποκαλύπτοντας μια αισθητά πιο ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.

Monopoli Team

Τι οφέλη προσφέρει

Το C-Luma™, το οποίο παρασκευάζεται από ένα ήπιο μείγμα με 10% βιταμίνη C και ένα τριπλό σύμπλεγμα αντιοξειδωτικής δράσης και φωτεινότητας, μειώνει την εμφάνιση των σημαδιών υπερμελάγχρωσης και ακμής, βελτιώνει τη διαύγεια του δέρματος και περιορίζει τις ατέλειες, παρέχοντας ταυτόχρονα άμεση ενυδάτωση που διαρκεί. Το υαλουρονικό νάτριο, το σκουαλένιο και το έλαιο marula αναπληρώνουν, θρέφουν το δέρμα και βοηθούν στην πρόληψη της απώλειας υγρασίας, ενώ ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες προστατεύουν την επιδερμίδα από στρεσογόνους παράγοντες της καθημερινότητας και τη ρύπανση που καταστρέφει το κολλαγόνο. Το αποτέλεσμα είναι μια ορατά πιο καθαρή, γεμάτη και φωτεινή επιδερμίδα που δείχνει και αισθάνεται πιο υγιής με κάθε εφαρμογή.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε

Το C-Luma είναι ιδανικό για άτομα με ευαισθησία στις κλασικές συνθέσεις με βιταμίνη C και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ για εικοσιτετράωρη φωτεινότητα, ενυδάτωση και προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Το C-Luma έχει pH 6,5 που είναι φιλικό προς το δέρμα. 100% χωρίς αιθέρια έλαια, σιλικόνες και άρωμα.

Συστατικά

Φωσφορικό ασκορβικό μαγνήσιο (9,0%): Αυξάνει τη φωτεινότητα, μειώνει τις ατέλειες και βελτιώνει την ελαστικότητα και την όψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.
Ασκορβύλιο γλυκοζίτη (1.0%): Προστατεύει από τη φθορά που προκαλούν οι ακτίνες UV και οι ελεύθερες ρίζες, και συμβάλλει στη βελτίωση της όψης των σημαδιών υπερμελάγχρωσης.
Τριπλό σύμπλεγμα αντιοξειδωτικής δράσης και φωτεινότητας (φλορετίνη, γλουταθειόνη και διγλυκοζυλογαλλικό οξύ): Είναι γνωστό ότι συμβάλλει στην αντιμετώπιση των σημαδιών υπερμελάγχρωσης.

Προτεινόμενη χρήση

Εφαρμόστε ποσότητα μίας αντλίας σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιείται πρωί ή βράδυ και σε συνδυασμό με ορό, θεραπεία ή κρέμα ενυδάτωσης της Drunk Elephant. Χρησιμοποιείτε αντηλιακό ευρέος φάσματος στη διάρκεια της ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDrunk Elephant: Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης για την παρουσίαση της νέας Bora Barrier κρέμας12.09.2018

Κλινική μελέτη

Σε κλινική μελέτη με 30 άτομα: Το C-Luma αυξάνει άμεσα την ενυδάτωση κατά 109%. Το 100% των ατόμων που συμμετείχαν παρουσίασαν βελτίωση στην ελαστικότητα του δέρματος μετά από 4 εβδομάδες. Το 93% είχε πιο φωτεινή επιδερμίδα μετά από 12 εβδομάδες. Το C-Luma βελτίωσε την εμφάνιση των σημαδιών υπερμελάγχρωσης και την υφή και τον τόνο του δέρματος μετά από 8 εβδομάδες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Drunk Elephant χρησιμοποιεί μόνο συστατικά που είτε ωφελούν άμεσα την υγεία του δέρματος είτε υποστηρίζουν την ακεραιότητα των σκευασμάτων μας. Δίνουμε έμφαση σε υγιή επίπεδα pH, φόρμουλες που αναγνωρίζονται από το δέρμα, με μικρή μοριακή δομή και αποτελεσματικά ενεργά συστατικά που υποστηρίζουν τον όξινο μανδύα του δέρματος. Και δεν χρησιμοποιούμε ποτέ τα συστατικά που αποκαλούμε «Suspicious 6™»: αιθέρια έλαια, ξηρές αλκοόλες, σιλικόνες, χημικές αντηλιακές ουσίες, αρώματα/χρωστικές και SLS. Δεν υπάρχει λόγος να τα φοβάστε — απλώς να τα προσέχετε. Πιστεύουμε ότι αυτά τα 6 πανταχού παρόντα συστατικά είναι η ρίζα σχεδόν κάθε δερματικού προβλήματος και όταν αφαιρεθούν εντελώς από τη ρουτίνα σας —όταν κάνετε ένα Drunk Break™ — το δέρμα μπορεί να επανέλθει στην πιο υγιή και ισορροπημένη κατάστασή του.

Περισσότερα από Αγορές