MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“Χάσαμε έναν αδερφό”: Οι One Direction αποχαιρετούν τον Liam Payne

Οι Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson είπαν το δικό τους αντίο στον φίλο και συνεργάτη τους, που έφυγε από τη ζωή στα 31 του χρόνια.

Monopoli Team

Ο Zayn Malik και ο Harry Styles αποχαιρέτησαν τον συνεργάτη τους στους One Direction, Liam Payne, μία ημέρα αφότου βρέθηκε νεκρός μετά από πτώση από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες στις 16 Οκτωβρίου. Ήταν 31 ετών.

Οι δύο τραγουδιστές μοιράστηκαν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram συγκινητικά μηνύματα – αφιερώματα στον φίλο τους, ενώ με μία κοινή δήλωση και τα τέσσερα μέλη των One Direction μίλησαν για την τραγική απώλεια, λέγοντας στους θαυμαστές τους ότι είναι “εντελώς συντετριμμένοι από την είδηση του θανάτου του Liam”, καθώς και ότι θα ακολουθήσουν βαθύτερες σκέψεις.

Ο Tomlinson ήταν ο πρώτος πρώην One Directioner που μοιράστηκε το δικό του αντίο στον Payne. “Είμαι πολύ συντετριμμένος που το γράφω αυτό, αλλά χθες έχασα έναν αδελφό”, έγραψε στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του που εμφανίζεται να παίζει μαζί με τον Payne. “Ο Λίαμ ήταν κάποιος που θαύμαζα καθημερινά, μια τόσο θετική, αστεία και ευγενική ψυχή”.

Στο αφιέρωμα, ο Tomlinson αποκάλεσε τον Payne “το πιο ζωτικό κομμάτι των One Direction” και είπε ότι “συχνά μιλούσαν για να ξαναμπουν στο στούντιο μαζί” για να προσπαθήσουν να αναδημιουργήσουν τη χημεία που είχαν αναπτύξει στο συγκρότημα. Έκλεισε το αφιέρωμά του με μια ευθεία απεύθυνση στον Payne και μια αναφορά στον Bear, τον επτάχρονο γιο του Payne με την πρώην κοπέλα του Cheryl.

“Θέλω να ξέρεις ότι αν ο Bear με χρειαστεί ποτέ, θα είμαι ο θείος που χρειάζεται στη ζωή του και θα του λέω ιστορίες για το πόσο καταπληκτικός ήταν ο μπαμπάς του. Μακάρι να είχα την ευκαιρία να σε αποχαιρετήσω και να σου πω άλλη μια φορά πόσο πολύ σε αγαπούσα”, έγραψε ο Tomlinson.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zayn Malik (@zayn)

Περίπου μια ώρα αργότερα, ο Malik δημοσίευσε το δικό του αφιέρωμα στον Payne στο Instagram, το οποίο ξεκίνησε με μια φωτογραφία του ίδιου και του Payne να κοιμούνται. Στην επόμενη διαφάνεια, ο Malik μοιράστηκε τα συναισθήματά του για τον πρόωρο θάνατο του Payne. “Liam, έχω πιάσει τον εαυτό μου να σου μιλάει δυνατά, ελπίζοντας ότι μπορείς να με ακούσεις, δεν μπορώ να μην σκεφτώ εγωιστικά ότι υπήρχαν τόσες περισσότερες συζητήσεις για να κάνουμε στη ζωή μας”, ξεκίνησε. “Δεν πρόλαβα ποτέ να σε ευχαριστήσω που με στήριξες σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου”.

Ο Malik συνέχισε, σημειώνοντας ότι η “λογική”, “ξεροκέφαλη” και “ισχυρογνώμων” προσωπικότητα του Payne έκανε τους δυο τους να έρχονται σε σύγκρουση κατά καιρούς. “Πάντα σε σεβόμουν κρυφά γι’ αυτό”, έγραψε μετά από ένα emoji που γελούσε. Όσον αφορά τη μουσική, ο Malik είπε ότι ο Payne ήταν “ο πιο κατάλληλος από κάθε άποψη”. “Δεν ήξερα τίποτα σε σύγκριση, ήμουν ένα αρχάριο παιδί χωρίς εμπειρία και εσύ ήσουν ήδη επαγγελματίας”, έγραψε.

“Έχασα έναν αδελφό όταν μας άφησες και δεν μπορώ να σου εξηγήσω τι θα έδινα για να σε αγκαλιάσω για τελευταία φορά και να σε αποχαιρετήσω σωστά και να σου πω ότι σε αγαπούσα και σε σεβόμουν πολύ”, είπε ο Malik. Έκλεισε το συγκινητικό του μήνυμα με ένα σημείωμα προς τον Payne και μια απλή υπογραφή: “Ελπίζω ότι όπου κι αν είσαι αυτή τη στιγμή είσαι καλά και έχεις γαλήνη… και ξέρεις πόσο σε αγαπούν. Σ’ αγαπώ αδερφέ”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

Ο Harry Styles θρήνησε επίσης την απώλεια του φίλου του με μια υπέροχη ανάρτηση στο Instagram: “Είμαι πραγματικά συντετριμμένος από τον θάνατο του Λίαμ”, έγραψε ο Στάιλς. “Η μεγαλύτερη χαρά του ήταν να κάνει τους άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους και ήταν τιμή μου να είμαι δίπλα του καθώς το έκανε. Ο Liam ζούσε ανοιχτά, είχε μια ενέργεια για τη ζωή που ήταν μεταδοτική. Ήταν ζεστός, υποστηρικτικός και απίστευτα αγαπητός. Τα χρόνια που περάσαμε μαζί θα παραμείνουν για πάντα ανάμεσα στα πιο πολύτιμα χρόνια της ζωής μου. Θα μου λείπει για πάντα, αγαπημένε μου φίλε. Η καρδιά μου ραγίζει για την Karen, τον Geoff, τη Nicola και τη Ruth, τον γιο του Bear και όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν, όπως κι εγώ”.

Περισσότερα από ShowBiz