MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Brokeback Mountain: Οι πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση του Κωνσταντίνου Ρήγου

Παίρνουμε μια πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη παράσταση με τους Μιχαήλ Ταμπακάκη και Δημήτρη Καπουράνη.

| Φωτογραφίες ©Konstantinos Rigos
Monopoli Team

Λίγες ημέρες έμειναν για την πρεμιέρα της νέας παράστασης του Κωνσταντίνου Ρήγου στο Θέατρο Κνωσός την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου. Το «Brokeback Mountain» , με τους Δημήτρη Καπουράνη και Μιχαήλ Ταμπακάκη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, είναι μία από τις πολυαναμενόμενες παραστάσεις της σεζόν και οι πρώτες εικόνες από την παράσταση μάς δίνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα, πρώτη γεύση από τα όσα θα δούμε στη θεατρική μεταφορά του έργου.

Το γεμάτο ευαισθησία διήγημα της Άννι Πρου για την περίπλοκη αγάπη ανάμεσα σε δύο καουμπόηδες που κράτησε μια ζωή έγινε παγκοσμίως γνωστό από την ομώνυμη κλασική πλέον κινηματογραφική ταινία. Ακολούθησε η θεατρική διασκευή του Άσλεϊ Ρόμπινσον, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Θέατρο Κνωσός.

Η αφίσα της παράστασης είχε ήδη κυκλοφορήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, με τον ηθοποιό Μιχαήλ Ταμπακάκη να σχολιάζει για τα ομοφοβικά σχόλια που έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αν πραγματικά τα είχαμε λύσει όλα, αν ζούσαμε σε μία ουτοπική κοινωνία, μάλλον θα κάναμε άλλο έργο, δεν θα ασχολιόμασταν με ένα έργο, για μία κοινωνία που απαγορεύει σε κάποιον την αγάπη και τον έρωτα, τα πιο ωραία συναισθήματα που μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος. Και ακριβώς αυτή είναι η αναλογία στο σήμερα. Τότε βλέπουμε ότι οι άνθρωποι επηρεάζονταν από ένα σχόλιο που μπορεί να άκουγαν στον δρόμο και τώρα αυτή η συνθήκη έχει μεταφερθεί στο διαδίκτυο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜιχαήλ Ταμπακάκης: Είμαι πρώτα καλλιτέχνης και μετά ηθοποιός12.09.2018

Λίγα λόγια για την παράσταση «Brokeback Mountain»

Οι εικοσάχρονοι Ένις ντελ Μαρ και Τζακ Τουίστ γνωρίζονται μέσα σε ένα γραφείο εύρεσης εργασίας, όταν πιάνουν εποχική δουλειά ως βοσκοί στα άγρια βουνά του Γουαϊόμινγκ. Μέσα στην απομόνωση του τοπίου, στα βοσκοτόπια και τις κορυφές όπου το καλοκαίρι δεν φτάνει ποτέ, τα δύο αγόρια ερωτεύονται βαθιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBrokeback Mountain, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου στο Θέατρο Κνωσός12.09.2018

Η σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου συλλαμβάνει την ωμή και οικεία ουσία της πρωτότυπης ιστορίας, μεταφέροντας ατόφιο το βίωμα των δύο νέων αντρών μέσα στην απαγορευμένη αγάπη και τους κοινωνικούς περιορισμούς.

Πρόκειται για μία παράσταση του Θεάτρου του Νέου Κόσμου που έδωσε νέα πνοή στο Θέατρο Κνωσός, με μία ριζική ανακαίνιση.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την παράσταση
«Brokeback Mountain», Φωτογραφία Κωνσταντίνος Ρήγος

«Brokeback Mountain», Φωτογραφία Κωνσταντίνος Ρήγος

«Brokeback Mountain», Φωτογραφία Κωνσταντίνος Ρήγος

«Brokeback Mountain», Φωτογραφία Κωνσταντίνος Ρήγος

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα