MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
19
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 5 ταινίες που αξίζει να δεις αυτό το ΣΚ στην TV

Μια πολεμική ταινία με φόντο το ολοκαύτωμα, o Ντάνιελ Ράντκλιφ ως ο βραβευμένος με Grammy μουσικός «Γουίρντ Αλ» Γιάνκοβιτς, μια ελληνική ταινία ύμνος στον έρωτα, μυστήριο αλλά και πρεμιέρες στο Home Cinema αυτού του ΣΚ.

Monopoli Team

Η Γυναίκα του Ζωολογικού Κήπου, στην ΕΡΤ2, Σάββατο 19/10 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Νίκι Κάρο, Ηθοποιοί: Τζέσικα Τσαστέιν, Ντάνιελ Μπρουλ, Γιόχαν Χέλντεμπεργκ, Βαλ Μαλόκου, Σίλα Χάας

Η ιστορία της Αντονίνα και του Ζαν Ζαμπίνσκι οι οποίοι, στα ερείπια του ζωολογικού τους κήπου, κατάφεραν να κρύψουν και στη συνέχεια, να φυγαδεύσουν δεκάδες Εβραίους Πολωνούς κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, ανήκει σε εκείνες τις αφηγήσεις που ξεπερνούν την φαντασία, που ανακαλύπτουν τον ηρωισμό στον απλό καθημερινό άνθρωπο και που αναδεικνύουν για ακόμη μια φορά τον γυναικείο δυναμισμό και εκείνη την αποφασιστικότητα που είναι ικανή να ξεπεράσει κάθε ανθρώπινο φόβο.

Riddle of Fire, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Σάββατο 19/10 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Γουέσον Ραζούλι, Ηθοποιοί: Λίο Τίπτον, Τσαρλς Χάλφορντ, Γουέσον Ραζούλι

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Τρία άτακτα παιδιά μπλέκουν σε μια παράτολμη περιπέτεια όταν καλούνται να βρουν την τέλεια τάρτα μούρων. Θα χρειαστεί να εξολοθρεύσουν μια μάγισσα, να ξεφύγουν από έναν κυνηγό, να βοηθήσουν μια νεράιδα και… να μείνουν ενωμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAnora του Sean Baker, ή αλλιώς μία σύγχρονη Σταχτοπούτα από το Μπρούκλιν12.09.2018

Weird: The Al Yankovic Story, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Σάββατο 19/10 στις 20:00

Σκηνοθεσία: Έρικ Άπελ , Ηθοποιοί: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ίβαν Ρέιτσελ Γουντ, Ρέιν Γουίλσον

Ένα απίστευτο ταξίδι στη ζωή και την καριέρα του Άλφρεντ Μάθιου Γιάνκοβιτς, από την εποχή που ήταν παιδί-θαύμα μέχρι τη στιγμή που έγινε γνωστός για τις παρωδίες επιτυχημένων τραγουδιών και τα ειδύλλιά του με διασημότητες.

Η Αγάπη Έρχεται στο Τέλος, στην ΕΡΤ1, Κυριακή 20/10 στις 20:15

Σκηνοθεσία: Βασίλης Κεχαγιάς, Ηθοποιοί: Τζωρτζίνα Λιώση, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Κατερίνα Γερονικολού, Πάνος Βλάχος, Νικόλας Αγγελής, Μυριέλλα Κουρεντή, Νίκος Γαλανός

Ένα κορίτσι φοβάται να αισθανθεί. Ένας άνδρας, που αδυνατεί να εκφράσει τα συναισθήματά του, πρέπει τώρα να πει την αλήθεια. Ένα ζευγάρι δεν πιστεύει στον έρωτα, αλλά δεν αντέχει να ζει χωριστά. Τρεις μικρές ιστορίες για τα εμπόδια του έρωτα, αλλά και για την ομορφιά, τον ίλιγγο, τα μυστικά και τις αποκαλύψεις του. Τρεις ιστορίες για τη ικανότητα του έρωτα να υπερνικά κάθε εμπόδιο. Στο τέλος.

Αόρατος Επισκέπτης (The Invisible Guest / Contratiempo), στο OPEN, Κυριακή 20/10 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Όριολ Πάουλο, Ηθοποιοί: Μάριο Κάσας, Άνα Βάγενερ, Μπάρμπαρα Λένι, Χοσέ Κορονάδο, Φρανθέσκ Ορέγια

Ο Αντριάν Ντόρια, νέος επιχειρηματίας στο αποκορύφωμα της καριέρας του, ξυπνά κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ δίπλα του βρίσκεται το νεκρό σώμα της ερωμένης του, Λάουρα. Χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το πώς βρέθηκε εκεί, αλλά και χωρίς κάποιο άλλοθι για το έγκλημα, ο Ντόρια προσλαμβάνει την Βιρτζίνια Γκότμαν, διακεκριμένη δικηγόρο, για να τον υποστηρίξει. Μέσα σε μια νύχτα, οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν για να ξεκαθαρίσουν τι έχει συμβεί, ξεκινώντας έναν ξέφρενο αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, αλλά και σε κάθε κανόνα της λογικής λίγο πριν τη μεγάλη ανατροπή της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ γιορτή του σινεμά επιστρέφει – Όλα τα σινεμά, όλες οι προβολές, όλες οι ταινίες με 2€12.09.2018

Περισσότερα από Cine News