MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
19
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

Πού θα φάμε το viral Dubai Chocolate Croissant στην Αθήνα;

Πάμε να δούμε μαζί 3 spots στην Αθήνα, στα οποία μπορούμε να απολαύσουμε το διάσημο Dubai Chocolate Croissant.

Μαριαλενα Μάλλιου | 19.10.2024

Το Dubai Chocolate Croissant ήρθε στην Αθήνα! Τι είναι αυτά που λέω; Θα σας πω αμέσως! Αν είστε, έστω και λίγο, ενεργοί στα social media, θα έχει πάρει το μάτι σας την Dubai Chocolate, που κατέκτησε TikTok και Instagram, έγινε viral και έφτασε μέχρι την Ελλάδα. Τι είναι η Dubai Chocolate,-νιώθω- θα ρωτήσετε και είμαι εδώ για να εξηγήσω. Πριν κάποιο καιρό η Sarah Hamouda, δημιούργησε μια σοκολάτα, που μέσα της έκρυβε μια γέμιση με κανταΐφι και πραλίνα από φιστίκι. Η σοκολάτα αυτή δημιουργήθηκε για το ζαχαροπλαστείο της, Fix Dessert Chocolatier, στο Ντουμπάι. Λίγο αργότερα η Maria Vahera, αρκετά διάσημη foodblogger, ανέβασε ένα βίντεο με την ίδια να δοκιμάζει τη συγκεκριμένη σοκολάτα. Από κει και πέρα, δεν χρειάζεται να πω πολλά. Το βίντεο σήμερα αγγίζει τις 88,9 εκατομμύρια προβολές και η Dubai Chocolate έγινε πλέον must try για όλους τους foodies και τους food lovers εκεί έξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτά τα κρουασάν θα τα βρεις σε 5 διευθύνσεις της Αθήνας – και πρέπει σίγουρα να τα δοκιμάσεις12.09.2018

Πάνω στη γραμμή που χάραξε η Dubai Chocolate έχουν δημιουργηθεί διάφορα “Dubai” γλυκά. Ένα από αυτά και, ίσως, το πιο αγαπημένο μας είναι το Dubai Chocolate Croissant ή, πιο απλά Dubai Croissant. Τα καλά νέα είναι πως δεν χρειάζεται να ξενιτευτείτε για να τα δοκιμάσετε!

Πάμε, λοιπόν, να δούμε μαζί 3 spots στην Αθήνα, στα οποία μπορείς να απολαύσεις το νοστιμότατο Dubai Croissant.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού θα δοκιμάσουμε τα καλύτερα γλυκά με φιστίκι στην Αθήνα;12.09.2018

Αρτοζαχαροπλαστεία Γαβριηλίδης
@gavriilides.gr

@gavriilides.gr

Πρώτη μας στάση το Κερατσίνι και τα Αρτοζαχαροπλαστεία Γαβριηλίδης, τα οποία αρκετά πρόσφατα πρόσθεσαν στις βιτρίνες και τον κατάλογό τους κρουασάν και, ακόμα πιο πρόσφατα, εμπλούτισαν τις προτάσεις τους με κρουασάν Dubai. Μιλάμε, φυσικά, για ένα βουτυρένιο κρουασάν, με κανταΐφι και πραλίνα φιστίκι στη γέμισή του, και toppings από σοκολάτα, πραλίνα φιστίκι, κανταΐφι και τριμμένο φιστίκι, που πρέπει να δοκιμάσεις!
Διεύθυνση: Λεωφ. Σαλαμίνος 71, Κερατσίνι 18756
Τηλέφωνο: 2104320000

Flaked Croissanterie

Ακόμα ένα must try Dubai κρουασάν μας περιμένει και στο Flaked. Η αγαπημένη Croissanterie, με τις αμέτρητες γεύσεις κρουασάν, πλέον, μετράει ακόμα μια με το κρουασάν Dubai να κλέβει τις εντυπώσεις. Πραλίνα φιστίκι με κανταΐφι μέσα και έξω, πλούσια επικάλυψη με σοκολάτα και έξτρα κανταΐφι συνθέτουν ένα τρίπτυχο στο οποίος κανείς δεν θα μπορέσει να αντισταθεί!
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 18, Αθήνα 10562
Τηλέφωνο: 2103257826

Du Pain Croissanterie-Patisserie

Και μεταφερόμαστε στο Χαϊδάρι και σε μια νέα προσθήκη στον γαστρονομικό χάρτη της πρωτεύουσας. Ο λόγος, φυσικά, για το Du Pain, το οποίο έρχεται με τη δική του πρόταση στο Dubai Chocolate Croissant. Γέμιση πραλίνα φιστίκι με κανταΐφι και σοκολάτα και μια διακριτική επικάλυψη με τα ίδια υλικά, φτιάχνουν το κυριολεκτικό Dubai Chocolate Croissant, ιδανικό τόσο για τους pistachio, όσο και για τους chocolate lovers!
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 308, Χαϊδάρι
Τηλέφωνο: 2105324331

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση