MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
21
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Shopping Alert: Το zebra print θα “ντύσει” τις χειμωνιάτικες ημέρες μας

Το 3ο animal print αυτής της σεζόν είναι το zebra.

Monopoli Team

Καθώς η βιομηχανία της μόδας αρχίζει σιγά σιγά να «ξυπνάει» από τον λήθαργο που είχε πέσει με το quiet luxury, φαίνεται πως ο κόσμος επιζητά διακαώς κάποιο μοτίβο, καποιο print που να τραβά τα βλέμματα και να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος. Μπορεί να είναι polka-dot, μπορεί να είναι ριγέ, μπορεί να είναι floral, ό,τι καν αν είναι πρέπει να κλέβει τις εντυπώσεις.

Φυσικά μη ξεχνάμε και τα animal print κομμάτια που ξεκίνησαν δειλά από την περασμένη χειμερινή σεζόν να κάνουν την εμφάνισή τους με το Mob Wife Aesthetic. Leopard prints ξεπετάχτηκαν και άρχισαν να κυκλοφορούν στους δρόμους, τα οποία συνεχίζουν την λαμπρή πορεία τους μέχρι και σήμερα. Αυτό το φθινόπωρο αποκτήσαμε ακόμα ένα animal print που φαίνεται ήδη να λατρεύεται από την Gen Z, το cow print και τέλος αυτή τη στιγμή βιώνουμε την «ανάσταση» του πιο μινιμαλιστικού animal μοτίβου, αυτού που φοριέται και από τους πιο αυστηρούς, πιο κλασικούς fashionistas, το zebra print.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBlazer time: 6 updated φθινοπωρινά σύνολα για κάθε μέρα12.09.2018

Αν θέλεις και εσύ στην ντουλάπα σου αυτή τη σεζόν μερικά κομμάτια με zebra μοτίβο μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην παρακάτω λίστα και να αποκτήσεις το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life