MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
21
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Οι αστροναύτες φορούν Prada: Αποκαλυπτήρια για τις νέες διαστημικές στολές της NASA

Οι πρώτες διαστημικές στολές της Prada είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακές.

Monopoli Team

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η Prada ετοιμάζει τις πρώτες της διαστημικές στολές. Τώρα, λοιπόν, ο ιταλικός οίκος μόδας παρουσίασε την τελική έκδοση του εξοπλισμού που θα φορέσει το πλήρωμα της αποστολής Artemis III, όταν θα περπατήσει στο φεγγάρι το 2026.

Η Axiom Space, ο συν-σχεδιαστής του προγράμματος, παρουσίασε τη διαστημική στολή σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μιλάνο.

Η στολή με ονομασία AxEMU χρειάστηκε περίπου δέκα χρόνια προκειμένου να ολοκληρωθεί, πάντα τη βοήθεια της Prada. Όσον αφορά την εμφάνιση, ο διαστημικός εξοπλισμός έχει μπαλώματα σε γκρι χρώμα και επιλεκτικά τοποθετημένες κόκκινες λωρίδες στους βραχίονες, κατά μήκος της μέσης και κάτω από το σακίδιο του συστήματος υποστήριξης.

Οι φίλοι του οίκου μόδας σίγουρα θα αναγνωρίσουν εύκολα και την κατακόκκινη λεπτομέρεια από τη σειρά ενδυμάτων της Prada, Linea Rossa.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτη Δράμα Σάλμα Χάγιεκ, Κρις Έβανς, Άνια Τέιλορ Τζόι για τη νέα ταινία του Ρομέν Γαβρά12.09.2018

Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, οι ουδέτερες ως προς το φύλο, one size, στολές κατασκευάστηκαν σε λευκό χρώμα για να αντέχουν στη θερμότητα και να προστατεύουν τον χρήστη από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τη σεληνιακή σκόνη.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα