MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
21
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Αυτοί είναι οι όροι του Ισραήλ για τον τερματισμό του πολέμου στον Λίβανο – Το έγγραφο που έδωσε στον Λευκό Οίκο

Το Γραφείο του Ισραηλινού Πρωθυπουργού παρέδωσε έγγραφο ενόψει της επίσκεψης του ειδικού απεσταλμένου του Λευκού Οίκου Αμος Χόχσταϊν στη Βηρυτό σήμερα.

Monopoli Team

Το Ισραήλ έδωσε στις ΗΠΑ ένα έγγραφο την περασμένη εβδομάδα το οποίο περιελάμβανε τους όρους του προκειμένου να δοθεί μια διπλωματική λύση και να τερματιστεί ο πόλεμος στο Λίβανο και κατά συνέπεια να επιτραπεί στους εκτοπισμένους αμάχους και από τις δύο πλευρές των συνόρων να επιστρέψουν στα σπίτια τους, αποκάλυψαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι και δύο Ισραηλινοί αξιωματούχοι στον Axios.

Το Γραφείο του Ισραηλινού Πρωθυπουργού έδωσε το συγκεκριμένο έγγραφο στον Λευκό Οίκο ενόψει της επίσκεψης του ειδικού απεσταλμένου του Λευκού Οίκου Αμος Χόχσταϊν στη Βηρυτό σήμερα Δευτέρα για να συζητηθεί και να βρεθεί μια διπλωματική λύση στη σύγκρουση, δήλωσαν Ισραηλινοί αξιωματούχοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠΟΥ: Το Ισραήλ δεν επιτρέπει σε ειδικευμένους γιατρούς να μπουν στη Λωρίδα της Γάζας12.09.2018

Αμερικανοί και Ισραηλινοί αξιωματούχοι είπαν στον Axios ότι ο Ισραηλινός Υπουργός Στρατηγικών Υποθέσεων, Ρον Ντέρμερ, ο οποίος είναι έμπιστος του πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, έστειλε το έγγραφο στον Χόχσταϊν την περασμένη Πέμπτη.

Διαβάστε περισσότερα στο Skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα