MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
21
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Στη Δράμα Σάλμα Χάγιεκ, Κρις Έβανς, Άνια Τέιλορ Τζόι για τη νέα ταινία του Ρομέν Γαβρά

Στη Δράμα ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ελληνογάλλου σκηνοθέτη για το Netflix. Όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για την ταινία.

Monopoli Team

Στη Δράμα ξεκίνησαν σήμερα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ρομέν Γαβρά για το Netflix και μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ έχουν ήδη καταφτάσει στην περιοχή του Βώλακα.

Συγκεκριμένα ο Βενσάν Κασέλ, η Άνια Τέιλορ-Τζόι, ο Κρις Εβανς, η Σάλμα Χάγιεκ και ο Σαμ Ρίτσαρντσον επισκέφτηκαν τα λατομεία εξόρυξης μαρμάρου στην ορεινή Δράμα, για να γυρίσουν μερικές από τις πρώτες σκηνές της ταινίας.

Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο πρώην περιφερειάρχης και περιφερειακός σύμβουλος ανέφερε ότι δύο ακόμα πολύ μεγάλα ονόματα, τα οποία δεν μπορεί να αποκαλύψει, πρόκειται να βρεθούν στη Δράμα, για τα γυρίσματα της ταινίας. Τόνισε επίσης ότι αυτό είναι πολύ καλό για την τοπική οικονομία της Δράμας, ενώ πριν από δύο χρόνια, οι εκπρόσωποι της παραγωγής είχαν μείνει δύο μήνες στην περιοχή για την προηγούμενη ταινία. «Είμαστε πολύ φιλόξενοι εδώ και είχαμε χτίσει πολύ καλές σχέσεις με την εταιρία παραγωγής» ανέφερε μιλώντας για την προηγούμενη ταινία που είχε γυριστεί στη Δράμα. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν πάνω από ένα μήνα.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά για την ταινία, το Deadline είχε αποκαλύψει ήδη από τον Μάιο ότι η ταινία θα έχει τον τίτλο Sacrifice, δηλαδή Η Θυσία, ενώ ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών που πρόκειται να βρεθεί στη Δράμα ενδέχεται να είναι ο οσκαρικός Μπρένταν Φρέιζερ, σύμφωνα τουλάχιστον με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του αμερικανικού περιοδικού.

Αυτή θα είναι η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Ελληνογάλλου σκηνοθέτη, μετά το Athena που επίσης κυκλοφόρησε στο Netflix.

Η ιστορία φαίνεται να διαδραματίζεται σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά, στο οποίο εισβάλλει μια μυστικιστική οργάνωση για να εκπληρώσει μια προφητεία, για την κλιματική κρίση. Η Taylor-Joy θα υποδυθεί την παθιασμένη πρωταγωνίστρια και ο Evans θα υποδυθεί τον κινηματογραφικό σταρ που έχει γίνει στόχος, μαζί με άλλους δύο.

Γιος του σπουδαίου σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, ο Ρομέν είχε μιλήσει στο Deadline για την επιρροή του από την ελληνική μυθολογία. «Μεγάλωσα με την ελληνική μυθολογία», είπε. «Αντί να με ταΐζουν νέες ταινίες όταν ήμουν παιδί, οι γονείς μου μου έλεγαν αυτές τις ιστορίες, όπου μια μαμά τρώει τα παιδιά της και για θυσίες στα ηφαίστεια. Αυτά τα πράγματα με τροφοδότησαν και με οδήγησαν στην ιδέα να έχω μια ομάδα παιδιών που έχουν μια πολύ συγκεκριμένη ατζέντα που προέρχεται από ένα πολύ μυθολογικό είδος συστήματος πεποιθήσεων. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη με το καστ μας» αποκάλυψε για την νέα του ταινία.

Περισσότερα από Cine News