MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
21
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ετοιμαστείτε για Gaga Disease – Η Lady Gaga κυκλοφορεί νέο κομμάτι αυτή την εβδομάδα

Αυτό θα είναι το πρώτο κομμάτι από τον νέο δίσκο της Lady Gaga – που ελπίζουμε να έχει καλύτερη τύχη από εκείνη του Τζόκερ στο box office.

Monopoli Team

Λίγο μετά την απροσδόκητη κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ «Harlequin», η Lady Gaga με το πρώτο single του επερχόμενου έβδομου άλμπουμ της. Το τραγούδι θα έχει τίτλο «Disease» και θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου.

Αν και η ποπ σταρ δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, η Universal Music έκανε το «Disease» διαθέσιμο για προ-αποθήκευση σε ένα pop-up site, που συνδέεται με Spotify και Apple Music.

Οι θαυμαστές της μουσικού και ηθοποιού είχαν ήδη καταλάβει ότι το τραγούδι θα έχει τον τίτλο «Disease», αφού παρατήρησαν ότι η κεφαλαιοποίηση των γραμμάτων για ορισμένα από τα τραγούδια της στις πλατφόρμες streaming είχε αλλάξει από κεφαλαία σε μικρά και αντίστροφα, και όταν επανατοποθετήθηκαν, τα πρώτα γράμματα επτά τραγουδιών έγραφαν «Disease».

Μάλιστα, η Gaga δημοσίευσε μια playlist στο λογαριασμό της στο Spotify, τοποθετώντας τα παραπάνω τραγούδια με τη σειρά που έγραφαν το «Gaga Disease».

Η ίδια η Gaga είχε προηγουμένως αφήσει να εννοηθεί ότι το πρώτο single από το έβδομο άλμπουμ της θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Τον Σεπτέμβριο, δημοσίευσε ένα μήνυμα που σημείωνε «XX October: LG7 first single», μαζί με αξιοσημείωτες ημερομηνίες για το »Joker: Folie à Deux».

Η τραγουδίστρια έχει πρωταγωνιστήσει στο «Joker: Folie à Deux», το οποίο απογοήτευσε στο box office. Παρόλο που πηγές του στούντιο ανέφεραν ότι η ταινία θα βγάλει τα έξοδά της, θα μπορούσε ενδεχομένως να χάσει 150 έως 200 εκατομμύρια δολάρια, λόγω των χαμηλών εισιτηρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Joker: Folie à Deux εξελίσσεται σε αποτυχία – Απογοητευτικές οι εισπράξεις12.09.2018

Λίγο πριν από την κυκλοφορία της ταινίας, η Gaga είχε κυκλοφορήσει αιφνιδιαστικά το νέο της άλμπουμ «Harlequin», εμπνευσμένο από τον χαρακτήρα της στην ταινία. Το project περιελάμβανε νέα, αλλά και κλασικά τραγούδια, όπως τα «Get Happy», «That’s Life» και «That’s Entertainment». Παρόλο που το άλμπουμ είχε την – κακή – τύχη της ταινίας, η Gaga βρίσκεται αυτή την στιγμή ξανά στην κορυφή μέσα από την επιτυχία του «Die With a Smile», του ντουέτου της με τον Bruno Mars που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο.

Το τελευταίο ‘κανονικό’ άλμπουμ της Gaga κυκλοφόρησε το 2020, όταν το «Chromatica» έφτασε εν μέσω της έναρξης της πανδημίας. Εκείνη η προσπάθεια ήταν μια τεράστια επιτυχία για την τραγουδίστρια, κάνοντας ντεμπούτο στο Νο. 1 των charts.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα