MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
25
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τέμπη: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τις θεραπείες σε εξειδικευμένο κέντρο της Βοστώνης, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της τραγωδίας στα Τέμπη, Γεράσιμος-Ιάσονας, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Monopoli Team

Ο 22χρονος φοιτητής από τον Βόλο ολοκλήρωσε τον κύκλο της αποκατάστασης στο εξειδικευμένο κέντρο αποθεραπείας στη Βοστώνη, όπου είχε μεταφερθεί με ειδική πτήση τον Νοέμβριο του 2023, συνοδευόμενος από ιατρικό προσωπικό και τη μητέρα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thenewspaper.gr, οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν για σχεδόν ένα χρόνο στις ΗΠΑ δεν κατάφεραν να τον κάνουν να «ξυπνήσει» από το βαθύ κώμα, στο οποίο έχει περιέλθει από τις 28 Φεβρουαρίου 2023, όταν εκσφενδονίστηκε από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας όταν αυτή συγκρούστηκε με άλλη εμπορευματική στα Τέμπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτο Καλλιμάρμαρο είπαμε «Θα σε πάρω όταν φτάσω» 45.000 φορές – για εκείνους που δεν έφτασαν ποτέ12.09.2018

Η κατάσταση της υγείας του νεαρού φοιτητή παραμένει σταθερή σήμερα, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξή της. Για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε η μεταφορά του πίσω στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες εβδομάδες και η συνέχεια της νοσηλείας του σε Κέντρο Αποθεραπείας στη Λάρισα, προκειμένου να συνεχίσει την αγωγή που του χορηγείται και η υποστήριξή του με ειδικά μηχανήματα.

Περισσότερα από Επίκαιρα