MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
25
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Γιώργος Μπένος για ‘Maestro’: «Ξέσπασα σε κλάματα στη σκηνή με τον Τσορτέκη, ήταν από τις πιο δύσκολες» (vid)

Ο Γιώργος Μπένος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στο “Maestro” και τον ρόλο του ως Σπύρος.

Monopoli Team

«Όταν διάβασα το σενάριο του Maestro, ήξερα ότι ήταν μία ιστορία που είχε κάτι να πει. Ήξερα ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει γράψει κάτι πολύ όμορφο το οποίο έχει κάτι να πει στον κόσμο και όσο διάβαζα τον ήρωά μου έβλεπα ότι έχει πολύ πράγμα, δηλαδή δεν ήταν ένας εύκολος ρόλος, έτσι κι αλλιώς και το καταλάβαινα και στην πορεία, και στη 2η σεζόν. Είχε να διαχειριστεί πολλές δυσκολίες κι εγώ για να τον προσεγγίσω κατέβαλλα μεγάλη προσπάθεια. Είχε λεπτά θέματα μέσα. Ήταν ένα παιδί που δεχόταν βία στο σπίτι του. Κατά τη διάρκεια που κάναμε τα γυρίσματα κι εγώ επηρεαζόμουν και σκεφτόμουν ότι ένα παιδί μπορεί να βιώνει κάτι αντίστοιχο», είπε αρχικά ο Γιώργος Μπένος.

Στη συνέχεια μοιράστηκε ένα περιστατικό από μία σκηνή που τον έκανε να λυγίσει συναισθηματικά. Τη στιγμή που ο ίδιος σε ένα από τα πρώτα επεισόδια κακοποιείται από τον πατέρα του. «Αυτή η σκηνή με τον Τσορτέκη ήταν από τις πιο δύσκολες θυμάμαι και είχαμε επηρεαστεί και εγώ είχα ξεσπάσει σε κλάματα, ήταν γροθιά για όλους μας και για εμάς που το γυρίζαμε. Απλά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σκεφτόμουν ότι εμείς τώρα το γυρνάμε και θα το δουν μερικοί άνθρωποι μέσα από τη μυθοπλασία που κάνουμε, αλλά κάποιο παιδί το βιώνει και αυτό με στρέσαρε περισσότερο, με στενοχωρούσε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜιχαήλ Ταμπακάκης: «Υπάρχει φοβερή ημιμάθεια για τη σεξουαλικότητα και τις ταυτότητες φύλου» (vid)12.09.2018

Περισσότερα από Cine News