MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
28
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Κόρα Καρβούνη: «Νιώθω πιο ελεύθερη χωρίς social media» (vid)

Η Κόρα Καρβούνη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή χωρίς social media, τη συντροφικότητα, το Grand Hotel.

Monopoli Team

Η Κόρα Καρβούνη βρέθηκε χθες, Δευτέρα 21/10, καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου,«The 2Night Show». Η
ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Grand Hotel», μίλησε για τα σόσιαλ μίντια, τους ‘σκληρούς’ ρόλους της, αλλά και για τον γάμο.

Μιλώντας για την απόφασή της να κλείσει τους λογαριασμούς της στα σόσιαλ μίντια, είπε «Εγώ δεν έχω πρόβλημα να με φωτογραφίζουν ή κάτι τέτοιο. Εγώ δεν παίρνω φωτογραφίες σαν άνθρωπος, ζω τη στιγμή. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν ευφυΐα και ταλέντο στο τι θα ποστάρουν και τι θα πουν – που εγώ δεν το έχω και επίσης δεν έχω την ανάγκη να ενημερώνω πάντα πού είμαι. Εγώ αισθανόμουν ένα βάρος και νιώθω πολύ πιο ελεύθερη αυτή τη στιγμή. Γιατί δεν έχω τι να σκρολάρω, μπορώ να μείνω με τον εαυτό μου. Εξάλλου όποιος θέλει, μπορεί να έρθει στο θέατρο. Έκανα πολλές φορές μπρος-πίσω, το είχα κλείσει, το είχα ξανανοίξει, είχα πολλούς φίλους που με μετέπειθαν, αλλά τους είπα “παιδιά δεν μπορώ άλλο, δεν είμαι καλή σε αυτό”. Είχα σχεδόν 20.000 ακόλουθους. Και ήταν πραγματικοί – δεν μπορώ να αγοράσω ψεύτικο θαυμασμό, μου φαίνεται αστείο».

«Τα social μου βγάζουν μια επίφαση ψεύτικης τελειότητας και η ζωή είναι δύσκολη. Δεν περνάω κάθε ημέρα τέλεια. Έχω 10 ώρες γύρισμα, 5 ώρες πρόβα, τρέχω με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να τα προλάβω όλα. Δεν μπορώ να δείχνω ένα προφίλ ψεύτικο στον κόσμο», κατέληξε.

«Από μικρή με επιλέγουν για δύσκολα και σκληρά πράγματα. Ιδιαίτερα η Αγγέλα είναι ένα πάρα πολύ αυστηρό πρόσωπο. Δεν ξέρω τι τους εκπέμπω γιατί εγώ θεωρώ ότι είμαι ένα πάρα πολύ “γελοίο” άτομο. Πρέπει να ρωτήσουμε τους σκηνοθέτες τι τους εκπέμπω, γιατί κι εγώ θα ήθελα να με δω σε κάτι πιο ανάλαφρο» είπε και μίλησε για τον ρόλο της Αγγέλας και την τρυφερότητα που κρύβει ο χαρακτήρας της.

«Δεν άλλαξε τίποτα μετά τον γάμο. Είναι ένα ψέμα αυτό που λένε, ότι όλα αλλάζουν. Συγκατοικούσαμε εξ αρχής και ήμασταν ήδη σαν παντρεμένοι οπότε, δε βρήκαμε καμία διαφορά μετά την τελετή. Πιο πολύ πρακτικά είναι τα θέματα για τα οποία παντρεύεται κανείς. Καλέσαμε περίπου 40 άτομα, μετά κάναμε ένα μικρό πάρτι στο αγαπημένο μου μπαρ. Δεν κάναμε κανονικό τραπέζι. Φυσικά συγκινήθηκα. Κάθε αλλαγή, ακόμα και η καλή αλλαγή είναι δύσκολη. Έκλαιγα πολύ πριν τον γάμο, συνειδητοποιούσα ότι μεγαλώνω… Σαν να ενηλικιώνομαι ακόμα πιο πολύ. Είναι μια μεγάλη στιγμή στη ζωή του ανθρώπου ο γάμος. Δε το είχα φανταστεί ότι θα αισθανθώ έτσι. Δεν περίμενα ότι είναι τόσο μεγάλη αλλαγή, το συνειδητοποίησα δυο μέρες πριν» είπε η Κόρα Καρβούνη.

Σε συνέντευξή της στη Στέλλα Χαραμή και το Monopoli, η Κόρα Καρβούνη είχε πει για την συντροφικότητα «Μεγαλώνοντας την απέκτησα. Έχω περάσει από όλες τις φάσεις, όπως όλοι: Να θέλω να είμαι μόνη μου, ν’ αποζητώ σύντροφο και να μην έρχεται. Κι όταν ήμουν συνειδητά ευτυχής μόνη μου, ήρθε ο Παναγιώτης. Πάντα έχουμε στη ζωή μας αυτό που αντέχουμε. Κι εγώ προηγουμένως δεν άντεχα να έχω ένα σύντροφο. Δεν ξέρω αν φανταζόμουν τον εαυτό μου σε μια σχέση, μια νορμάλ σχέση».

Περισσότερα από ShowBiz