MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
25
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο θάνατος του Λίαμ Πέιν οδήγησε τους One Direction ξανά στα charts

Εκτός από τις επιτυχίες των One Direction, στα charts βρίσκεται και ο Λίαμ Πέιν ως σόλο καλλιτέχνης.

Monopoli Team

Ήταν αναμενόμενο οι One Direction να έχουν το spotlight πάνω τους, μετά τον τραγικό θάνατο του Λίαμ Πέιν. Ένα συγκρότημα που συστήθηκε στο κοινό το 2010, στο Ηνωμένο Βασίλειο και η φήμη του γρήγορα εκτοξεύθηκε. Σημείωσε τεράστια επιτυχία, μέχρι το 2016 που διαλύθηκε οριστικά.

Οι θαυμαστές των One Direction, σοκαρισμένοι ακόμα, αποχαιρετούν τον Λίαμ Πέιν, ακούγοντας ξανά όλες τις επιτυχίες τους, οδηγώντας έτσι το συγκρότημα, ξανά, στα charts. Τραγούδια όπως το «Night Changes», «Story of my Life» και φυσικά το «What makes you beautiful» που τους καθιέρωσε παγκοσμίως, φιγουράρουν στα βρετανικά charts.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Χάσαμε έναν αδερφό”: Οι One Direction αποχαιρετούν τον Liam Payne12.09.2018

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την εβδομάδα, το «Night Changes» κατέχει την 16η θέση, το «Story Of My Life» την 21η, ενώ το «What Makes You Beautiful» βρίσκεται στην 47η θέση. Μάλιστα, στα charts είναι και ο Λίαμ Πέιν, ο οποίος μετά το τέλος του συγκροτήματος, κυκλοφόρησε λίγα κομμάτια, όπως το «Teardrops», «Strip that down» και το «For you» σε συνεργασία με την Ρίτα Όρα. Αυτό που πραγματικά ήθελε ο τραγουδιστής, δυστυχώς το πέτυχε με τον θάνατό του.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από ShowBiz