MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
26
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Γιάννης Πλούταρχος – Νίκος Μακρόπουλος στο Άνοδος Live Stage

Το Άνοδος Live Stage παρουσιάζει το δημοφιλές δίδυμο από τον Νοέμβριο, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Monopoli Team

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία μας παρουσιάζει το νυχτερινό κέντρο Άνοδος στην οδό Πειραιώς 183 για φέτος. Από την 1η Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο το σχήμα Πλούταρχος – Μακρόπουλος θα τραγουδήσει στην ίδια πίστα. Μαζί με τους δύο δημοφιλείς τραγουδιστές θα εμφανιστεί και η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα Κακοσαίου.

Ο Γιάννης Πλούταρχος στο Άνοδος live stage

Ο Πλούταρχος από τον Μάιο του 2024 ξεκίνησε μια σειρά εμφανίσεων στα μπουζούκια της Ανόδου μαζί με τον Γιάννη Γρόση και μερικούς ακόμα νέους καλλιτέχνες. Η συνέχεια τον χειμώνα 2024-2025 βρίσκει τον τραγουδιστή σε μια μοναδική λαϊκή συνεργασία. Η είδηση της συνύπαρξης του Πλούταρχου με το Νίκο Μακρόπουλο προκάλεσε ενθουσιασμό στο κοινό που διασκεδάζει στα μπουζούκια στην Αθήνα.

Ο Νίκος Μακρόπουλος στα μπουζούκια στην Αθήνα φέτος

Ο Νίκος Μακρόπουλος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές. Έχοντας συνεργαστεί με πολλές πίστες στην Αθήνα και με πολλούς καταξιωμένους ερμηνευτές, ο καλλιτέχνης έρχεται να συνεργαστεί με τον Γιάννη Πλούταρχο στο Άνοδος live stage. Τον τελευταίο χειμώνα ο Νίκος Μακρόπουλος συνεργάστηκε με μεγάλη επιτυχία με την Πάολα στο κέντρο Fever στην Λεωφόρο Συγγρού. Οι εμφανίσεις τους ξεκίνησαν από τον Νοέμβριο και συνεχίστηκαν μέχρι και τον Μάρτιο.

Από την πρώτη μέρα του Νοεμβρίου λοιπόν το σχήμα Πλούταρχος Μακρόπουλος θα μας παρουσιάσει το ολοκαίνουριο πρόγραμμα του.

Το Άνοδος Live stage το χειμώνα 2024-2025

Το νυχτερινό κέντρο στην οδό Πειραιώς 183 ανακαινίστηκε πλήρως το 2024 για να υποδεχθεί το Μάιο το Γιάννη Πλούταρχο. Το χειμώνα 2024-2025 η συνεργασία του επιχειρηματία του Κέντρου με το Γιάννη Πλούταρχο ξανά, πλαισιωμένος αυτήν την φορά από τον λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Μακρόπουλο, δείχνει από τις πρώτες μέρες ότι θα είναι μια από τις πιο δυνατές στα μπουζούκια της Αθήνας.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 23:00 οι πόρτες του Άνοδος live stage θα ανοίξουν να υποδεχθούν το δημοφιλές δίδυμο. Μπορείτε να κάνετε κράτηση δωρεάν μέσω του www.kratisinow.gr με τις τιμές στην φιάλη να ξεκινούν από 190 ευρώ στα τέσσερα άτομα. Αν δεν θέλετε να κάνετε κράτηση, αλλά να ακούσετε το πρόγραμμα μπορείτε να μπείτε με είσοδο, με ποτό στο μπαρ που στοιχίζει 20 ευρώ με το ποτό. Αν θέλετε να μετακινηθείτε με το όχημα σας, το Άνοδος live stage διαθέτει πάρκινγκ με χρέωση 10 ευρώ ανά αυτοκίνητο για όλη την διάρκεια της βραδιάς.

Μαγικές νύχτες έρχονται στα μπουζούκια της Αθήνας με το σχήμα Πλούταρχος – Μακρόπουλος από τον Νοέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιασκέδαση στην Αθήνα: Τα μουσικά σχήματα που θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα σεζόν12.09.2018

Περισσότερα από Έξοδος