MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
26
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: Νέες εικόνες από το Better Man

Αν δεν ήταν εξωφρενική, δεν θα ήταν η βιογραφία του Ρόμπι Γουίλιαμς. Στο Better Man, τον διάσημο μουσικό υποδύεται μια μαϊμού και τα νέα στιγμιότυπα από την ταινία μάς εξάπτουν την περιέργεια ακόμα περισσότερο.

Monopoli Team

Η ταινία Better Man, σε σκηνοθεσία του Μάικλ Γκρέισι, αφηγείται τη ζωή του Ρόμπι Γουίλιαμς, ενός από τους δημοφιλέστερους Βρετανούς τραγουδιστές όλων των εποχών. Η ζωή του ‘κακού παιδιού’ της βρετανικής ποπ είναι έτσι κι αλλιώς συναρπαστική, πόσο μάλλον όταν τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει μια… μαϊμού.

Αυτή η ασύνηθιστη επιλογή προέκυψε όταν σε μια από τις αμέτρητες συζητήσεις τους, ο Γκρέισι ρώτησε τον Γουίλιαμς τι ζώο θα μπορούσε να είναι και εκείνος απαντήσε «μια μαϊμού!». Αυτή η απάντηση αρκούσε, ώστε ο οραματιστής σκηνοθέτης, που μας έχει χαρίσει ταινίες όπως το μιούζικαλ The Greatest Showman, να στήσει μια μία ονειρική μουσική φαντασμαγορία που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο.

Τον Γουίλιαμς ερμηνεύει ο Τζόνο Ντέιβις μέσω της τεχνολογίας motioncapture, με τον τραγουδιστή να είναι ο αφηγητής της ταινίας και να χαρίζει τη φωνή του στην ενήλικη εκδοχή του χαρακτήρα.

Η ταινία αποτυπώνει την άνοδο, την πτώση και την αναγέννηση του Ρόμπι Γουίλιαμς, ενός εκ των εμπορικότερων καλλιτεχνών της βρετανικής μουσικής σκηνής. Εμπνευσμένος από προσωπικά βιώματα του αγαπημένου δημιουργού, ο σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος της ταινίας Μάικλ Γκρέισι (“The Greatest Showman”), υπόσχεται μια κινηματογραφική εμπειρία που δεν μοιάζει με καμιά άλλη!

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μάικλ Γκρέισι και τα ψηφιακά εφέ η κορυφαία εταιρεία του χώρου Weta (“Avatar”, “Άρχοντας των Δαχτυλιδιών”). Με τους Ρόμπι Γουίλιαμς, Τζόνο Ντέιβις (“Kingsman: Μυστική Υπηρεσία”), τον βραβευμένο με BAFTA® Στιβ Πέμπερτον (“Inside No.9”, “Killing Eve”) και την υποψήφια για BAFTA® Άλισον Στέντμαν (“The Kings Man”).

Δείτε τις νέες φωτογραφίες από την ταινία

Σύντομα στους κινηματογράφους από την  The  Film  Group.

Περισσότερα από Cine News