MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
28
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Αντιγήρανση: H ρουτίνα περιποίησης που αυξάνει τα επίπεδα κολλαγόνου της επιδερμίδας

Φροντίδα με εξαιρετικά αποτελέσματα αντιγήρανσης της επιδερμίδας.

Monopoli Team

Καθώς μεγαλώνουμε, τα φυσικά αποθέματα κολλαγόνου κι ελαστίνης μειώνονται δραματικά. Το κολλαγόνο είναι μια δομική πρωτεΐνη που υπάρχει στο χόριο, το οποίο είναι το βαθύτερο στρώμα του δέρματός μας. Μαζί με την ελαστίνη, υποστηρίζoυν τα όργανα και τους ιστούς, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος. Αν φαίνεται σφριγηλό, λαμπερό και ελαστικό το δέρμα μας, αυτό αποδίδεται στο κολλαγόνο που, όταν υπάρχει στα κατάλληλα επίπεδα, καταφέρνει να υποστηρίζει καλά το δέρμα. Όταν αρχίζουν τα επίπεδα κολλαγόνου να μεώνονται, σταδιακά από την ηλικία των 20 ετών, το δέρμα φαίνεται πιο «άδειο» και θαμπό. Αν και η απώλεια κολλαγόνου είναι μια αναπόφευκτη βιολογική διαδικασία, υπάρχουν τρόποι να την επιβραδύνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBakuchiol: To skincare συστατικό που αντιστέκεται στη γήρανση, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα12.09.2018

Θεραπείες που στοχεύουν στη βαθιά τόνωση του δέρματος

Χάρη στις πιο καινοτόμες τεχνολογίες, ακόμη και οι συσκευές στο σπίτι εγγυώνται εξαιρετικά αποτελέσματα αντιγήρανσης. Μεταξύ των beauty gadgets υψηλής τεχνολογίας για οικιακή χρήση που διεγείρουν το κολλαγόνο, το πιο αποτελεσματικό είναι η μάσκα LED. Είναι μια μάσκα προσώπου εξοπλισμένη με μια σειρά από φώτα LED τα οποία καθώς έρχονται σε επαφή με το δέρμα εκπέμπουν σε διαφορετικά μήκη κύματος , ώστε να μπορούν να χτυπήσουν απευθείας το χόριο όπου σχηματίζεται το κολλαγόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά