MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
26
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Σταχτοπούτα για φίλημα

Το «Anora» που κέρδισε τον φετινό Χρυσό Φοίνικα είναι μια από τις κορυφαίες ταινίες της χρονιάς και φαβορί για τα επερχόμενα όσκαρ.

@Drew Daniels
author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Anora

Η δημιουργία του Σον Μπέικερ «Anora» παρότι είναι μια πειραγμένη ερωτική ιστορία διαθέτει σκηνές όχι απλώς διασκεδαστικές αλλά και άγρια κωμικές που θα σας κάνουν να πέσετε κάτω από τα γέλια.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Δαχομέη

Με το ντοκιμαντέρ «Δαχομέη» που έχει ως θέμα τους κλεμμένους πολιτιστικούς θησαυρούς, η σκηνοθέτρια Ματί Ντιόπ κέρδισε την Χρυσή Άρκτο στο φεστιβάλ Βερολίνου.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Venom: Η Τελευταία Πράξη

Το «Venom: Η Τελευταία Πράξη» αποτελεί το φινάλε της υπερηρωικής τριλογίας της Marvel με πρωταγωνιστή τον Τομ Χάρντι που φιλοξενεί στο σώμα του ένα χαβαλετζή εξωγήινο.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Samsara

Το «Samsara» του ισπανού Λόις Πατίνιο είναι ένα διαφορετικό ντοκιμαντέρ που καταπιάνεται με τις ποιητικές αποχρώσεις του βουδισμού.
Αίθουσες προβολής

Πώς να Σώσετε ένα Μάγο

Στο animation «Πώς να Σώσετε ένα Μάγο» ήρωας είναι ένας απέθαντος ονόματι Ξεροκόκαλος που αναζητά το ταίρι του για περισσότερα από 300 χρόνια.
Αίθουσες προβολής

Bird cage Inn

Τέλος, το «Birdcage Inn» είναι η τρίτη ταινία του Κιμ Κι-Ντουκαπό το μακρινό 1998 που έχει πρωταγωνίστρια μια νεαρή πόρνη που αναζητά στέγη.
Αίθουσες προβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα αφιερώματα του 65oυ ΦΚΘ: Ένας οδηγός με τις ταινίες που κανείς δεν πρέπει να χάσει12.09.2018

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας